Start van het nieuwe studiejaar

Het studiejaar is weer van start!

Eerste lessen EC-Bijbelcursus

De EC-Bijbelcursus is op alle 50 locaties gestart met lessen over 1 Samuël en de eerste negen hoofdstukken van Lucas.

Startweekend Pastorale Hulpverlening

De opleiding Pastorale Hulpverlening startte op 1 september met een startweekend. Er was ruimte om elkaar te leren kennen en de eerste lessen werden gevolgd. Onze nieuwe collega Janine Leemans vertelde: ‘Er is dit weekend een fundament gelegd voor de rest van het studiejaar.’ Meer over dit weekend lees je hier.

Startdag Jongerenwerkersopleiding

De Jongerenwerkersopleiding was vervolgens aan de beurt. Op vrijdag 8 september kwamen de studenten bij elkaar voor de startdag. Er was ruimte om elkaar te leren kennen en kennis te maken met de opleiding. Nieuwe gezichten, nieuwe namen en heel veel nieuwe verhalen. Ook dit was een fantastisch begin van het nieuwe jaar.

Startdag Theologie & Sprekersroute

De opleiding Theologie en de Sprekersroute zijn ook begonnen met een startdag op zaterdag 9 september. Er was ruimte voor kennismaking, gezelligheid en voorbereiding op de studie. Meer over die startdag lees je hier.

Eerste lessen Missionair Werk

De eerste lesdag van Missionair Werk staat nog op de planning. Op 30 september zullen de studenten in Veenendaal voor het eerst samenkomen voor de lessen De Bijbel missionair lezen en Bijbel & Missie.

Startdagen zijn altijd hoogtepunten. Er is weinig vergelijkbaar met de mooie mix van enthousiasme, verwachting en ontmoeting die ze telkens weer brengen. We wensen al onze studenten een inspirerend en leerzaam jaar toe!

Jesse van Nes op Groot Nieuws Radio

Onze directeur Jesse van Nes was bij Groot Nieuws Radio aanwezig om te vertellen hoe hij God ervaart in het begin van het studiejaar en hoe hij daarnaar uitkijkt. Het hele interview luister je hieronder:

Uitgelichte berichten