Nieuw! Online cursus Bouwstenen voor je geloof

We bieden de cursus Bouwstenen voor je geloof nu ook aan via een online cursus. De cursus richt zich op christenen die willen groeien in geloof, in hun relatie met God en die hun geloof willen uitleven in woord en daad. De cursus is online te volgen, in je eigen tijd en op je eigen tempo. 

Waarom Bouwstenen voor je geloof? 

Veel gelovige mensen vinden het moeilijk om hun geloof te verwoorden en te verdiepen. Ik geloof wel, maar hoe zit het eigenlijk precies? Waarom geloof ik wat ik geloof? Waarom zijn er zoveel verschillende kerken? Wat is de kern van het christelijk geloof? Hoe geef ik het geloof handen en voeten in het dagelijks leven? Deze cursus biedt bouwstenen aan om op deze – en nog vele andere vragen – antwoorden te kunnen geven. 

Voor wie is deze cursus bedoeld? 

De cursus richt zich op christenen die willen groeien in geloof. Door het volgen van dit programma wordt je geholpen te groeien in: 

✔ Kennis van de Bijbel en de fundamenten van het christelijk geloof.✔ Een persoonlijke relatie en omgang met God.✔ Het uitstrekken naar meer van Gods Geest in het persoonlijk leven.✔ Het delen en uitleven van je geloof, in woord en daad.

Inhoud

✔De cursus telt in totaal 4 modulen die afzonderlijk of als bundel te bestellen zijn. Elke module heeft 8 hoofdstukken en elk hoofdstuk telt circa 5 tot 10 uitgewerkte lessen.
✔ Elk hoofdstuk wordt ingeleid met een korte introductievideo van één van onze docenten. 
✔ De lessen zijn aantrekkelijk vormgegeven en geïllustreerd met afbeeldingen, video’s en citaten. 
✔ Een totale module kost circa 15 tot 20 uur studietijd. De leeromgeving houdt bij waar je bent gebleven. Je vinkt af wanneer je een les hebt afgerond.
✔ Er is een mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent/cursuscoördinator. 
✔ Via het werkboek (deze krijg je digitaal; of optioneel als cursusmap) word je middels vragen en opdrachten uitgedaagd de stof eigen te maken, te doordenken en er praktisch mee aan de slag te gaan. Dit werkboek bevat ook gespreksvragen. 

Ook voor groepen

De online cursus is is in combinatie met het werkboek met gespreksvragen ook goed te gebruiken in kleine groepen (denk aan kringen, Bijbelstudiegroepen of bij het begeleiden van jonggelovigen.). Deelnemers bestuderen zelfstandig online het materiaal. en in de groep worden de verwerkingsvragen besproken. 

Kosten 

Tijdelijk geldt er een éénmalige introductiekorting.
 
✔ Een module kost nu €25,- (normaal €35,-). 
✔ De hele cursus koop je nu voor €95,- (normaal €125,-) 
✔ Het werkboek kun je ook als cursusmap bestellen. Dit kost €15,-.

De kortingsactie loopt t/m 15 oktober! 

Uitgelichte berichten