Nieuw! ETS-Bijbelcursus via Zoom

Met ingang van het studiejaar 2021-2022 is het ook mogelijk om de ETS-Bijbelcursus online te volgen via Zoom. Lessen vinden plaats op twee woensdagavonden in de maand.

Het afgelopen jaar hebben we als organisatie ontzettend veel mogen leren over de kansen van digitaal onderwijs. En hoewel we niet kunnen wachten om weer fysiek op locatie les te geven, willen we deze geleerde lessen ook vruchtbaar maken voor de tijd na corona. Met ingang van aankomend studiejaar wordt ons veelzijdige studieaanbod daarom aangevuld met de mogelijkheid om de ETS-Bijbelcursus te volgen via Zoom.

Voor wie niet in de gelegenheid is om op één van onze 55 cursuslocaties les te volgen en/of voor wie bij het ETS-Afstandsonderwijs het directe contact met medestudenten en docenten mist, kan zich aanmelden voor deze nieuwe online groep. Je trekt gedurende het studiejaar op met dezelfde groep medecursisten en twee vaste docenten Oude en Nieuwe Testament. Daarnaast krijg je ook toegang tot de online leeromgeving en nog veel meer!

Geïnteresseerd?

Uitgelichte berichten