Nieuw EC-Magazine | juni 2022

Het nieuwe EC-Magazine kun je een dezer dagen bij jou op de mat verwachten! Deze keer een dubbeldik nummer, met daarin een speciaal interview met onze directeur Cees van Nes en met zijn zoon Jesse van Nes. Over het naderende afscheid vanwege zijn pensioen. Het interview is door niemand minder dan Andries Knevel afgenomen!

Wat kun je nog meer verwachten?
In dit dubbeldikke nummer staan ook de portretten van zeven studenten. Zij begonnen (weer) aan een studie, veelal naast hun baan en gezin. Waarom zijn ze gaan studeren, hoe combineren ze dat met hun andere werkzaamheden en wat brengt het hen? Dat lees je in het dossier Levensveranderend studeren.

Ook vieren we in dit Magazine 50 jaar Bijbelonderwijs. Vanaf de oprichting van de Evangelische Bijbelschool in 1972, tot het jaar 2022 waarin Cees van Nes afscheid neemt als directeur. Dankbaar blikken we terug op de afgelopen vijftig jaar en kijken we met verwachting vooruit.

Dit en meer lees je in het nieuwe Magazine. Je kunt het Magazine hier ook online lezen.

Nieuwe vorm
Het Magazine is dikker en ziet er al wat anders uit dan je normaal van ons gewend bent. We werken langzaamaan toe naar een nieuwe vorm. Het EC-Magazine wordt een inspiratiemagazine dat eenmaal per jaar uitkomt. Nieuws, inspiratie, artikelen, gratis webinars en meer zullen we gaan opnemen in onze vernieuwde nieuwsbrief. Meld je aan!

Uitgelichte berichten