Gratis proeflessen EC-Bijbelcursus in september

Wil jij een keer de héle Bijbel lezen, de rode draad door het Oude en Nieuwe Testament ontdekken en meer leren over de achtergrond van de Bijbel? Dat kan met de Bijbelcursus van het Evangelisch College.

De EC-Bijbelcursus is een inspirerende cursus die of online of op locatie te volgen is. Elke maand wordt een boek uit het Oude Testament en een boek uit het Nieuwe Testament behandeld. Jaarlijks volgen circa 1100 deelnemers deze cursus, afkomstig uit de volle breedte van de kerk. In de afgelopen 40 jaar zijn tienduizenden christenen je al voorgegaan. Wat maakt deze cursus uniek?

  • Bijbelgericht: alle Bijbelboeken komen aan bod
  • Toegankelijk: aangeboden op 50 locaties en/of online; 2 lessen per maand
  • Interkerkelijk: cursisten en docenten met verschillende kerkelijke achtergronden
  • Verdiepend: de lessen worden gegeven door inspirerende en deskundige docenten

Ontdek de EC-Bijbelcursus: volg een gratis proefles

Ontdek of de Bijbelcursus ook bij jou past met een gratis proefles. In september zijn alle lessen op onze 50 leslocaties gratis en vrijblijvend te volgen.

Door het hele verhaal van de Bijbel te ontdekken, leer ik God beter kennen.

Ik ben dankbaar voor deze cursus, geniet van de bevlogenheid van alle docenten en voel me rijkelijk gezegend in mijn ontwikkeling als christen.

Keuze uit 50 leslocaties of online

De EC-Bijbelcursus wordt aangeboden op 50 leslocaties, dus ook bij jou in de buurt! Daarnaast is het mogelijk de cursus online te volgen, in je eigen tijd en tempo, gebruikmakend van een online leeromgeving en videocolleges.

Nederland

Uitgelichte berichten