Open dagen

Interesse in een opleiding of cursus van het Evangelisch College?

Denk je na over het volgen van een opleiding of cursus? Ben je benieuwd wat je van de lessen kan verwachten? Wil je weten welke studiemogelijkheden er zijn en ontdekken wat er bij je past? Bezoek dan een open dag.

Benieuwd welke studie of cursus bij jou past? Vul onze studiekeuzetest in en ontvang direct advies.

Informatie Open dagen deeltijdopleidingen

Een open dag van een opleiding begint vaak met een informatiebijeenkomst waarin we je informeren over de opleiding en we je gelegenheid bieden om vragen te stellen. Daarna volg je de colleges van de betreffende lesdag. Zo kun je een goede impressie opdoen van de opleiding en huidige studenten naar hun ervaringen vragen. Een open dag kent geen formele afsluiting, dus voel je vrij om weer naar huis te gaan wanneer je een goede indruk hebt gekregen en al je vragen beantwoord zijn. Kijk hier voor meer informatie over de opleidingen:

Theologie Sprekersroute Missionair Werk

Pastorale Hulpverlening Jongerenwerk

Informatie Open dagen ETS-Bijbelcursus

Bij de ETS-Bijbelcursus kan je in de maanden april en mei vrijblijvend de lessen op één van de 55 locaties bijwonen. Er is geen informatiebijeenkomst, maar in de pauze is er alle gelegenheid om je vragen te stellen aan de docent, contactpersoon of andere cursisten. Zo kun je een goede indruk opdoen van de cursus. Kijk hier voor meer informatie over de ETS-Bijbelcursus:

ETS-Bijbelcursus

Overzicht aankomende open dagen

Opleidingen: