Open dagen

Interesse in een opleiding of cursus van het Evangelisch College?

Denk je na over het volgen van een opleiding of cursus? Ben je benieuwd wat je van de lessen kan verwachten? Wil je weten welke studiemogelijkheden er zijn en ontdekken wat er bij je past? Bezoek dan een open dag.

Vanwege het coronavirus kunnen de open dagen in het studiejaar 2019-2020 op onze leslocatie helaas niet doorgaan. Daarom willen we je graag informeren via online informatiewebinars. Schrijf je in voor één van onze webinars en kom meer te weten over de studiemogelijkheden. Tijdens dit webinar heb je ook gelegenheid om je vragen te kunnen stellen.

Inschrijven webinars

Benieuwd welke studie of cursus bij jou past? Vul onze studiekeuzetest in en ontvang direct advies.

Ontwikkelingen rondom het coronavirus

In september 2020 hopen we bij de ETS-Bijbelcursus geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om vrijblijvend bij aanvang van de cursus een open dag te bezoeken op één van onze leslocatie.
Je kunt je hiervoor alvast aanmelden. De daadwerkelijke doorgang hiervan is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM en of er voldoende ruimte is voor (extra) bezoekers op de betreffende leslocatie(s). Als je je aanmeldt voor een open dag houden we je hiervan op de hoogte.

Bij de andere deeltijdopleidingen hopen we in het voorjaar van 2021 weer open dagen te kunnen aanbieden. Tot die tijd zullen we informatiewebinars aanbieden.

Overzicht aankomende open dagen

Opleidingen:
Open dagen deeltijdopleidingen (hbo-niveau)

Elke open dag van een opleiding begint met een informatiebijeenkomst waarin we je informeren over de opleiding en we je gelegenheid bieden om vragen te stellen. Daarna volg je de colleges van de betreffende lesdag. Zo kun je een goede impressie opdoen van de opleiding en huidige studenten naar hun ervaringen vragen. Een open dag kent geen formele afsluiting, dus voel je vrij om weer naar huis te gaan wanneer je een goede indruk hebt gekregen en al je vragen beantwoord zijn. Kijk hier voor meer informatie over de opleidingen:

Theologie Sprekersroute Missionair Werk

Pastorale Hulpverlening Jongerenwerk

Open dagen ETS-Bijbelcursus

Bij de ETS-Bijbelcursus kan je in de maanden april en mei vrijblijvend de lessen op één van de 55 locaties bijwonen. Er is geen informatiebijeenkomst, maar in de pauze is er alle gelegenheid om je vragen te stellen aan de docent, contactpersoon of andere cursisten. Zo kun je een goede indruk opdoen van de cursus. Kijk hier voor meer informatie over de ETS-Bijbelcursus:

ETS-Bijbelcursus