Gratis Verwerkingsboekje voor Opwekking 2024

Ben jij kringleider of maak je onderdeel uit van een geloofsgroep die regelmatig bij elkaar komt voor ontmoeting en verdieping? Dan is dit verwerkingsboekje voor jou! Dit boekje biedt je een kant-en-klare handreiking om na afloop van de conferentie met het onderwijs uit de preken van het hoofdprogramma van Opwekking aan de slag te gaan in jouw groep. Daarnaast is dit boekje ook voor persoonlijke verdieping van harte aanbevolen. Het verwerkingsboekje is hier te downloaden of te bestellen.

Hoe te gebruiken?

Het verwerkingsboekje biedt je inspirerende gespreksvragen aan bij elke preek, waarbij we aansluiten bij het Bijbelgedeelte waarover gesproken is. We willen je aanmoedigen om met je groep eerst zelf de Bijbel in te duiken, te ontdekken wat er staat en concreet te maken wat Gods Woord voor jou/jullie betekent, om daarna met elkaar de betreffende preek terug te kijken. Je zult ontdekken dat de boodschap nu nog meer bij je binnenkomt.

Het thema ‘Dichterbij’ van de Opwekking Pinksterconferentie 2024, draait om het verlangen naar een diepere relatie met God en elkaar. We hopen dat dit verwerkingsboekje daaraan mag bijdragen!

Extra exemplaren aanvragen

Na afloop van de Pinksterconferentie kan je hier gratis extra exemplaren aanvragen. Op=op.