Uitreiking boek: ‘En het Woord is prachtig geworden’

Op 30 mei 2022, ontving vertrekkend directeur van het Evangelisch College Cees van Nes het eerste exemplaar van de bundel ‘En het Woord is prachtig geworden: Verrassend licht op 25 Bijbelteksten’ uit handen van de redactie. De bundel is bedoeld als ode aan vijftig jaar Bijbelonderwijs en opgedragen aan Cees van Nes.  

Wat God in de Bijbel heeft gezegd is niet alleen waar en goed, het is ook mooi. Een schoonheid waar we ons over kunnen verwonderen en door laten inspireren. Maar dan moeten we haar wel eerst opmerken. Daarom nemen in deze bundel vijfentwintig auteurs je mee op een ontdekkingstocht dwars door de Bijbel heen om haar van haar beste kant te laten zien. Elke bijdrage gaat dieper in op een specifiek Bijbelgedeelte en legt iets bloot waar je als hedendaagse lezer al gauw overheen had gelezen. Zo komen de teksten tot je verrassing in een nieuw licht te staan: ‘Dat wist ik nog niet – wat mooi!’

Dit is een boek voor de nieuwsgierigen, die altijd op zoek zijn naar wat Gods Woord te bieden heeft. Voor de diepgravers, die van nieuwe inzichten nooit genoeg kunnen krijgen. Voor hen die de Bijbel van kaft tot kaft kennen en verlangen naar nieuwe inspiratie. De Bijbel heeft hen allemaal meer dan genoeg te bieden. Laat daarom je ogen openen en verwonder je over de pracht van Gods Woord.

En het Woord is prachtig geworden is voor €16,95 te koop in onze webshop. Of gratis als bedankje bij een (jubileum)gift van € 50,-.

Uitgelichte berichten