Doe mee met de Bijbelleeschallenge in de 50-dagentijd: Exodus

We dagen je uit om in de vijftig dagen tussen Pasen en Pinksteren met ons het Bijbelboek Exodus te lezen.
Het boek Exodus begint met een volk dat in slavernij leeft en een God die afwezig lijkt en eindigt met een bevrijd volk dat vrijwillig voor God een tabernakel bouwt. Benieuwd hoe God zichzelf in dit alles bekend maakt? Meld je aan voor de Bijbelleeschallenge en ga mee op reis. Een reis van redding naar roeping; een reis van Pasen naar Pinksteren.

Meld je gratis aan en ontvang in de 50-dagentijd:

Dagelijkse e-mail

Iedere werkdag (van 2 april t/m 17 mei 2024 ) een mail met een link naar het te lezen Bijbelgedeelte, een korte uitleg bij de tekst en relevante verbindingen voor je eigen geloofsleven.

Wekelijks videocollege

Iedere zaterdag een link naar een kort videocollege van docent Marianne Visser met een verdieping van een theologisch thema.

Doe mee!

Meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Op maandag 1 april 2024 ontvang je dan de eerste mail.*

Tip: Nodig ook anderen uit om deze Bijbelleeschallenge met je te volgen. Volg de challenge bijvoorbeeld samen met je kring of Bijbelstudiegroep. Download hier de digitale flyer om door te sturen. Je kunt hier flyers aanvragen om uit te delen in je kerk.

Ja, ik meld me aan voor de Bijbelleeschallenge

Naam
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Meld je je na de start van de Bijbelleeschallenge nog aan dan ontvang je de eerstvolgende werkdag de mail van die dag.
De mails van de voorafgaande dagen kun je hier terugkijken: