Doe mee met de Bijbelquiz op Groot Nieuws Radio

Ook deze zomer kan je weer dagelijks meedoen met de Bijbelquiz van het Evangelisch College op Groot Nieuws Radio.

Test je kennis en win!

Je maakt elke dag kans op een verrassingspakket t.w.v. € 75,-, met daarin:

Theologie scheurkalender 2024

De ‘Theologie Scheurkalender’ is een nieuwe scheurkalender die iedere dag een pakkend of intrigerend citaat biedt uit de rijke geschiedenis van de theologie. Elke dag word je verrast met een nieuwe theoloog en bij ieder citaat vind je een korte biografie. Op die manier maak je kennis met de brede traditie van het christendom: katholiek, protestants, oosters-orthodox, anglicaans en evangelisch.

Aan deze kalender werkte o.a. EC-docent Evert Leeflang mee.

En het Woord is prachtig geworden

Wat God in de Bijbel heeft gezegd is niet alleen waar en goed, het is ook mooi. Een schoonheid waar we ons over kunnen verwonderen en door laten inspireren. Maar dan moeten we haar wel eerst opmerken. Daarom nemen vijfentwintig auteurs van het Evangelisch College je in deze bundel mee op een ontdekkingstocht dwars door de Bijbel heen om haar van haar beste kant te laten zien. Elke bijdrage gaat dieper in op een specifiek Bijbelgedeelte en legt iets bloot waar je als hedendaagse lezer al gauw overheen leest. Zo krijgen de teksten diepgang en komen ze in een verrassend nieuw licht te staan: ‘Dat wist ik nog niet – wat mooi!’

Dit is een boek voor de nieuwsgierigen, die altijd op zoek zijn naar wat Gods Woord te bieden heeft. Voor de diepgravers, die van nieuwe inzichten nooit genoeg kunnen krijgen. Voor hen die de Bijbel van kaft tot kaft kennen en verlangen naar nieuwe inspiratie. De Bijbel heeft hen allemaal meer dan genoeg te bieden. Laat je daarom de ogen openen en verwonder je over de pracht van Gods Woord.

Voucher: online cursus naar keuze

Je ontvangt ook een voucher t.w.v. € 35,- waarmee je een online cursus naar keuze kunt uitzoeken in de webshop van het Evangelisch College.

Uitgelichte berichten