Bijbel Open – Advent: vooruitkijken is gedenken

Als God betrokken is op onze wereld, waarom merken we daar dan soms zo weinig van? We zien wereldwijd mensen op de vlucht voor oorlog en armoede, volle vluchtelingenkampen, een tweede coronagolf met alle verdriet, eenzaamheid en financiële spanningen die daarbij komen kijken.

Lees verder

Terugblik diplomeringsdiensten 2020

Eind november deelden we diploma’s en certificaten uit aan studenten en cursisten. Dit gebeurde onder meer tijdens de jaarlijkse diplomeringsdiensten. Vanwege de huidige maatregelen vonden de diensten in afgeslankte vorm plaats.

Lees verder

Instroomactie ETS-Bijbelcursus: december 2020 – januari 2021

Wil je dit cursusjaar nog starten met de ETS-Bijbelcursus? Je kunt nu profiteren van onze instroomactie! Meld je vóór 1 februari 2021 aan voor het huidige studiejaar van de ETS-Bijbelcursus en ontvang eenmalig € 100,- korting op het cursusgeld of € 50,- korting wanneer je je aanmeldt voor het ETS-Afstandsonderwijs.

Lees verder

Aanvang nieuw collegejaar Evangelisch College

In september start het nieuwe collegejaar van het Evangelisch College. De in Zwijndrecht gevestigde onderwijsinstelling voor christelijk deeltijdonderwijs is er klaar voor om huidige en nieuwe studenten weer, geheel coronaproof, te ontvangen. Lees verder