Vakantiesluiting: gesloten van 20 juli – 16 augustus

Wij zijn er even tussenuit. Vanaf 20 juli t/m 16 augustus is ons kantoor gesloten i.v.m. de zomervakantie. We zijn dan niet bereikbaar.

Je kunt je wel aanmelden voor de diverse opleidingen en cursussen via onze website. Op maandag 17 augustus zijn we er weer.

Doe mee aan de GNR Bijbelquiz

Van 20 juli t/m 28 augustus kun je luisteren naar de Zomerradio van Groot Nieuws Radio. Ook dit jaar kun je dagelijks meedoen met onze Bijbelquiz. Deze zomer krijg je vragen over profeten. Lees verder

Terugkijken: webinar voor kerkleiders

Op 13 juni 2020 verzorgden we middels een webinar een studieochtend voor kerkleiders. Dit webinar vormde het slot van een serie van drie studiedagen over het omgaan met veranderingen in de kerk. Lees verder

EC digitaal aanwezig bij Pinksterconferentie Opwekking

Helaas dit jaar geen Opwekking in Biddinghuizen, maar een digitale Pinksterconferentie dit keer. Ook wij zijn online vertegenwoordigd: we zijn mission partner en dagsponsor van het seminarprogramma. Daarnaast zijn er een aantal (oud-)studenten/docenten die tijdens de digitale conferentie zullen spreken.

Lees verder

Update coronavirus

Vanaf 1 juni worden een beperkt aantal lessen klassikaal weer hervat. 

In deze update houden we bij wat dit voor onze studenten van de verschillende opleidingen betekent. 

Lees verder

Interview met Inge Matthijsse, oud-student Pastorale Hulpverlening

Inge Matthijsse heeft enige jaren geleden het diploma Pastorale Hulpverlening gehaald, daarnaast geeft ze les bij de Toerustingscursus Pastoraat. Sinds vorig jaar is ze een eigen praktijk gestart in Capelle aan den IJssel ‘Hoopvol Leven’.

Dit interview is geplaatst in Kerknieuws, het kerkblad van de Protestantse gemeente van Capelle.  

Lees verder