Vacature Coördinator en docent Opleiding Pastorale Hulpverlening

Wij zoeken met ingang van 1 september 2022 (of eerder) een:

Coördinator en docent Opleiding Pastorale Hulpverlening

Ca. 16 uur per week

Als opleidingscoördinator Pastorale Hulpverlening ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het vorm en inhoud geven aan deze prachtige opleiding. In de praktijk betekent je functie het aansturen van (gast)docenten, leiding geven aan het (kleine) team van naaste collega’s en het opstellen van vakomschrijvingen.

Reageren kan tot uiterlijk 14 mei.

Vacature Facilitair medewerker

Wij zoeken per direct een:

Facilitair medewerker (ca. 12 uur per week)

Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor het in goede conditie houden van het EC-Onderwijscentrum in Zwijndrecht. Je zorgt ervoor dat het gebouw er netjes uitziet en schoon is, zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde.

Reageren kan tot uiterlijk 14 mei.

Volg de Jongerenwerkersopleiding in combinatie met een traineeship bij de HGJB

Voor de periode september 2022 t/m juni 2024 zoekt de HGJB trainees voor het Traineeship ‘Overtuigend Jong’. Per september 2022 start de vijfde lichting trainees. Dit traineeship is opgezet door CHE, de HGJB, de Wittenberg en het Evangelisch College. Samen met andere studenten vorm je gedurende twee jaar een innovatief team. Je gaat aan de slag bij jeugdwerkorganisatie HGJB, je volgt de Jongerenwerkersopleiding via het Evangelisch College of een bachelor aan de Christelijke Hogeschool Ede en je woont bij voorkeur op de Wittenberg.

Lees verder

Open (s)preken over het geloof

Nelinda Troost uit Veenendaal was al actief in haar gemeente als worshipleader, maar toen ze steeds vaker gevraagd werd om te spreken, vond ze dat ze een betere theologische basis nodig had. Ze besloot in 2019 om met de Sprekersroute te beginnen. In 2021 rondde ze haar studie succesvol af. Nu is ze voorganger bij haar gemeente: Mozaiek 0318. Iets wat in eerste instantie niet haar ambitie was. Maar ze voelt Gods leiding hierin en heeft de stap daarom in rust en zekerheid gezet.

Lees verder

EC-Magazine | december 2021

Lees nu de nieuwste editie van het EC-Magazine. In dit nummer staat onder andere een interview met Nelinda Troost over haar werk als voorganger bij Mozaiek 0318 en hoe de Sprekersroute haar daarvoor een goede theologische basis heeft gegeven. Ook lees je over Jezus als vleesgeworden Woord in onze rubriek Bijbel Open. Daarnaast vind je in deze editie het publieksjaarverslag en nieuws over onder meer studiedagen en cursussen die in het nieuwe jaar van start gaan. 

Terugblik diplomeringsdiensten 2021

Eind november vonden de diplomeringsdiensten plaats waarin we diploma’s en certificaten uitdeelden aan studenten en cursisten. In de diensten werden de prestaties van de gediplomeerden en gecertificeerden gevierd en werd God gedankt voor de mogelijkheden die Hij gaf om de cursussen en opleidingen te volgen. Ondanks de coronamaatregelen konden de diensten live doorgaan, zij het in aangepaste en afgeslankte vorm. 

Lees verder