Doe mee met onze Bijbelleeschallenge: ‘Maar wij zien Jezus’

Bereid je met deze challenge voor op de Opwekking Pinksterconferentie 2023 waarin de Hebreeënbrief centraal staat en we samen belijden: ‘Maar wij zien Jezus’.

Lees met ons de Hebreeënbrief door tussen Pasen en Pinksteren 2023.

Meld je aan voor onze Bijbelleeschallenge en ontvang:

Dagelijkse e-mail

Iedere werkdag (van 11 april t/m 26 mei 2023 ) een mail met een link naar het te lezen Bijbelgedeelte, een korte uitleg bij de tekst en relevante verbindingen voor je eigen geloofsleven.

Wekelijks videocollege

Iedere eerste dag van de week een link naar een kort videocollege van docent Metta Wierenga over de achtergronden van de brief en wat er die week aan bod komt

Zien op Jezus

Soms heb je motivatie nodig om Jezus te blijven zien in de drukte van alledag. Rust nemen, naar de kerk gaan, tijd met Jezus doorbrengen kan lastig zijn. Hij kan naar de achtergrond verdwijnen door wat je meemaakt, door kleine zorgen of grotere tegenslagen.

Hebreeën

In de brief aan de Hebreeën vind je richting en handreikingen om met deze situaties om te gaan. Want precies hiermee worstelden de gelovigen van de Hebreeënbrief ook. De Hebreeënschrijver gaat de dagelijkse realiteit niet uit de weg. Hij stelt dat alles onderworpen is aan Jezus. In de confrontatie met de gebrokenheid van het leven zien wij dat perspectief alleen niet altijd. De Bijbelleeschallenge geeft je nieuwe inzichten uit deze oude brief.

Doe mee!

Meld je hieronder aan via het aanmeldingsformulier. Op dinsdag 11 april 2023 ontvang je dan de eerste mail.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Leesrooster
Download via onderstaande knop het leesrooster van de Bijbelleeschallenge. Hiermee kun je zelf bijhouden waar je bent gebleven.

Uitgelichte berichten