Doe mee met de Zomer Bijbelquiz en win!

Ben je klaar voor een inspirerende en uitdagende start van je zomerochtenden? Doe dan mee aan de Groot Nieuws Radio Bijbelquiz, georganiseerd door Groot Nieuws Radio en het Evangelisch College! Elke maandag tot en met vrijdag van 15 juli tot 9 augustus, tussen 8.00 en 08.30 uur, kun je je kennis van de Bijbel testen en prachtige prijzen winnen. Of je nu thuis bent of op vakantie, je kunt overal meedoen!

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig! Luister elke ochtend naar de uitzending van Groot Nieuws Radio en stuur je antwoord in via www.grootnieuwsradio.nl/bijbelquiz. Als je het juiste antwoord hebt, maak je kans om de volgende ochtend je antwoord live in de uitzending te geven. Mis deze unieke kans niet om je Bijbelkennis te laten zien en geweldige prijzen te winnen. Zet je wekker, bereid je voor en doe mee!

Test je kennis en win!

Dit zijn de prijzen! Je maakt elke dag kans op een ‘Haal meer uit de Bijbel’-prijzenpakket! Dit pakket bevat:

Boek: Haal meer uit de Bijbel

De Bijbel beter begrijpen is niet alleen weggelegd voor de enkeling, de begaafden en de geleerden. De Bijbel is toegankelijk; bedoeld om gelezen en begrepen te worden door iedereen, zowel de gewone lezer als de bijbelschoolstudent.
Een aantal essentiële inzichten in de Bijbel kan veel misvattingen ophelderen en je besef van de betekenis en toepassing van de Bijbel voor het leven in de eenentwintigste eeuw vergroten.

Cursusmap: Rondreis door de Bijbel

Deze prachtige cursusmap is geschreven met het doel de inhoud en de achtergrond van alle Bijbelboeken voor iedereen toegankelijk te maken. Door te kijken naar de (historische) achtergrond, hoofdlijnen en de inhoud van elk Bijbelboek krijg je meer inzicht in het verhaal van de Bijbel. In deze cursusmap worden per Bijbelboek ook enkele theologische lijnen getrokken en enkele praktische handreikingen gedaan.

NBV21 Bijbel in een jaar

De NBV21 Bijbel in een jaar bevat de volledige tekst van de Bijbel in de NBV21, op volgorde van een speciaal ontwikkeld leesrooster.

Altijd al eens de Bijbel helemaal door willen nemen? Zodat je God beter leert kennen en verbanden leert zien? Doe dan mee met een Bijbel in een jaar programma. Voor elke dag is er in deze Bijbel een hoofdtekst – een verhaal uit het Oude Testament, een evangelietekst of een brief – die wordt aangevuld met bijvoorbeeld een bijpassende psalm of een hoofdstuk uit het boek Spreuken. Door het unieke leesrooster ontdek je nieuwe lijnen door de Bijbel en is de stap kleiner om structureel Bijbel te gaan lezen.

Meer quizplezier?!

Kun je geen genoeg krijgen van de quizvragen? Doe dan onze online Zomer Bijbelquiz! Deze quiz is speciaal ontworpen om jouw Bijbelkennis nóg meer op de proef te stellen en samengesteld uit quizvragen van afgelopen jaren. Doe de quiz alleen of daag je vrienden of familie uit.

Uitgelichte berichten