Voor kerken

Rondreis door de Bijbel

Cursus van 12 lessen waarin een overzicht wordt geboden op de inhoud van de Bijbel. rnDe cursus kan zowel door het EC als door de lokale gemeente worden verzorgd.

ETS-Bijbelcursus in uw gemeente

Nodig ons uit om de ETS-Bijbelcursus te verzorgen in uw kerk of gemeente!

Verantwoord Bijbelcursus

Cursus van 10 lessen waarin de kunst van ontdekkend Bijbellezen wordt aangeleerd.

Toerustingscursus Sprekers

Preken_voor_lekenCursus van 5 lessen waarin je leert hoe je zowel Bijbelvast als cultuurbewust kunt spreken: dicht bij de oorspronkelijke tekst en dicht bij de hedendaagse hoorder.

Toerustingscursus Pastoraat

Cursus van 5 zaterdagen voor pastoraal werkers in de lokale kerk/gemeente waarin 10 verschillende onderwerpen aan bod komen.

Toerustingscursus Kringleiders

Cursus voor kringleiders met als onderwerpen:rn- Groepsdynamiekrn- Gesprekstechniekenrn- Bijbelstudiemethodenrn- Pastoraat

Toerustingscursus Zangleiders

Cursus voor zangleiders over de theologische doordenking van het wezen van de samenkomst en de rol van de zangleider.

Onderwijs op maat

Nodig het Evangelisch College uit voor het verzorgen van een cursus of een studieavond.

Preekbeurten

Nodig algemeen-directeur drs. Cees van Nes uit om een (s)preekbeurt te verzorgen in uw kerk/gemeente.