Online-cursussen bundel | informatie voor deelnemende kerken

Het onderwijsprogramma in onze gemeente is door het coronavirus helemaal gestopt. Het Evangelisch College biedt door middel van deze online-cursussenbundel een toegankelijk alternatief.
Het Evangelisch College biedt in samenwerking met deelnemende kerken een online-cursussenbundel aan tegen een tijdelijke actieprijs van slechts € 25,- (normaal: € 125,-). Om hiervan gebruik te kunnen maken, heb je een kortingscode nodig die je via de kerk ontvangt.

Deze cursusbundel bestellen?

Heb je via je kerk een kortingscode ontvangen? Klik dan op onderstaande knop om deze online-cursussenbundel te bestellen.

Ja, ik wil deze cursusbundel bestellen

Wat houdt deze cursusbundel bundel in?

Met deze bundel ontvang je direct toegang tot zeven verschillende online-cursussen. Deze cursussen volg je thuis in eigen tempo op je computer, tablet of telefoon. De inhoud van deze bundel is bedoeld om je geloof te verdiepen en geestelijk te groeien. Het pakket bestaat uit de volgende online-cursussen (klik op de cursussen voor meer informatie over de inhoud van elke cursus):
* Inclusief éénmalig twee maanden gratis toegang tot de Online Studiebijbel (t.w.v. € 13,50 per maand).

Dit aanbod ook in jouw kerk?

Doet jouw kerk nog niet mee aan deze actie? Informeer je voorganger/predikant/onderwijsverantwoordelijke over deze actie door hem/haar te wijzen op deze pagina: https://www.evangelisch-college.nl/voor-kerken/materialen/actie-online-cursussen-bundel/

Vragen

Heb je hierover vragen? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres kerk@evangelisch-college.nl.