Actie voor kerken: Online-cursussen bundel

Het onderwijsprogramma in onze gemeente is door het coronavirus helemaal gestopt.
Hoe kan ik onze gemeenteleden in deze tijd toch iets aanbieden?

Het Evangelisch College biedt kerken de gelegenheid om met een grote korting een online-cursussenpakket aan te bieden aan gemeenteleden. Een mooie manier om gemeenteleden te stimuleren hun geloof te verdiepen en geestelijk te groeien! Dit pakket bestaat uit de volgende zeven online-cursussen:

* Inclusief éénmalig twee maanden gratis toegang tot de Online Studiebijbel (t.w.v. € 13,50 per maand).

Wat kost deze bundel?

Deze online-cursussenbundel heeft een waarde van € 125,-. Als Evangelisch College bieden we deze bundel via kerken nu tijdelijk aan voor slechts € 25,- per gebruiker.
Voor de kerk zelf zijn er géén kosten verbonden aan deze actie.

Hoe gaat dit in z’n werk?

1. Meld je als kerk aan voor deze actie door onderstaand formulier in te vullen.
  2. Je ontvangt binnen twee (werk)dagen van ons een unieke kortingscode.
  3. Deze kortingscode geef je door aan de gemeenteleden en je verwijst hen naar deze pagina: https://www.evangelisch-college.nl/voor-kerken/materialen/actie-online-cursussen-bundel/informatie-voor-deelnemende-kerken/
  4. Elk gemeentelid dat hiervan gebruik wil maken, bestelt zelf via deze link de online-cursussenbundel in onze webshop en voert de kortingscode in. Hierdoor wordt er € 100,- korting toegekend. De resterende € 25,- betaalt het gemeentelid zelf aan het Evangelisch College via iDeal.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres kerk@evangelisch-college.nl.

Aanvraagformulier

• Ja, wij willen in onze kerk gebruikmaken van deze online-cursussen actie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.