Wat wij bieden

Wij stellen onze expertise graag ter beschikking voor het opbouwen en toerusten van de plaatselijke gemeente. Onze grote groep ervaren docenten geeft al tientallen jaren onderwijs uit en over de Bijbel. De kwaliteit van ons onderwijs wordt kerkelijk breed erkend. Zie bijvoorbeeld ons Comité van aanbeveling.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

• het verzorgen van een cursus in de gemeente;
  • het leveren van cursusmaterialen, waarmee de gemeente de cursus zelf kan verzorgen;
  • het verzorgen van preekbeurten en lezingen;
  • het geven van onderwijs op maat.

Hoe laat ik een cursus in mijn gemeente verzorgen?

Nodig ons uit een cursus in je gemeente te verzorgen. Na je aanvraag plannen we in overleg de cursusdata en maken wij praktische en financiële afspraken. Daarbij stelt je gemeente haar gebouw en faciliteiten ter beschikking. Terwijl wij zorgen voor één of meerdere docenten en het cursusmateriaal. Wij bieden de volgende cursussen aan:

Cursus Omvang* Kosten **
ETS-Bijbelcursus 18 lessen per jaar € 2500,-
Cursus Verantwoord Bijbelgebruik 10 lessen € 1750,-
Toerustingscursus Kringleiders 4 lessen € 750,-
Toerustingscursus Leven met een Missie 10 lessen € 1500,-
Toerustingscursus Pastoraat 10 lessen € 1750,-
Toerustingscursus Sprekers 5 lessen € 1250,-

* 1 les duurt circa 2,5 uur inclusief pauze.
** Genoemde kosten kunnen eventueel geheel of ten dele verrekend worden met de deelnemers uit de gemeente.

Hoe kan mijn gemeente zelf een cursus verzorgen?

Bestel in onze webshop cursusmappen voor de deelnemers en een uitgebreide docentenhandleiding, inclusief eventuele andere hulpmiddelen, zoals presentaties. Hiermee kan bijvoorbeeld de voorganger of een gemeentelid de cursus doceren. Wij bieden materialen aan voor de volgende cursussen:

Cursusmateriaal Omvang Kosten
Cursus Bouwstenen voor je geloof 4 modules van 8 lessen (totaal 32 lessen) € 27,50 – € 125,00*
Cursus Rondreis door de Bijbel 12 lessen € 27,50 – € 50,00*

* Kosten afhankelijk van aanschaf van één of meerdere modules en/of soort module (voor cursist of docent).

Hoe laat ik een preekbeurt of lezing verzorgen?

Nodig één van onze medewerkers uit om een preekbeurt of lezing in je kerk/gemeente te verzorgen. In overleg plannen we een datum. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Wat Wie Kosten
Preekbeurt Cees van Nes De in je gemeente gebruikelijke sprekersvergoeding
Pastorale lezingen Henriëtte van Nes en Hermineke Vonk € 150,- per avond, exclusief reiskosten

Hoe laat ik onderwijs op maat verzorgen?

Neem contact met ons op om te bespreken waaraan je kerk/gemeente behoefte heeft. Je krijgt van ons vrijblijvend advies op maat, met een overzicht van de daaraan verbonden kosten.

Onderwijs op maat

Advies nodig?

Weet je niet goed welke cursus aansluit bij de leerbehoefte van je gemeente? Neem dan contact met ons op via: kerk@evangelisch-college.nl, 078-6190037. We geven je graag een vrijblijvend advies.

•   Jesse van Nes
      078-6190037

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[ssba-buttons]