Vacature Gastheer/-vrouw (betaald)

Het Evangelisch College zoekt per direct een:

Gastheer/-vrouw (8 – 12 uur per week)

Ben je graag onder de mensen en wil jij je inzetten voor Bijbelonderwijs in Nederland? Word dan gastheer of -vrouw bij het Evangelisch College in Zwijndrecht.

Het Evangelisch College biedt deeltijdopleidingen en cursussen aan voor volwassenen op het gebied van Bijbel en theologie. Dit onderwijs bieden we o.a. aan in ons eigen gebouw in Zwijndrecht. Om onze studenten hier gastvrij te kunnen ontvangen en onze docenten te ontzorgen, zoeken we een gastheer/-vrouw, die daar tijdens de lessen aanwezig is.

Wat houdt de functie in?

Als gastheer/-vrouw ben je het eerste aanspreekpunt voor studenten, cursisten en docenten tijdens lessen in het EC-Onderwijscentrum in Zwijndrecht. De lessen zijn meestal op donderdagavond, vrijdagmiddag en -avond en zaterdag overdag. Je zorgt ervoor dat de deur op tijd open is, de koffie klaar staat en iedereen een warm welkom ervaart. Tijdens de lessen breng je de kantine en toiletten weer op orde en heb je tijd voor wat administratie of andere taken. In de pauzes sta je weer voor de gasten klaar. Aan het einde van de lesdag zorg je ervoor dat de ruimtes weer netjes zijn achtergelaten en sluit je het gebouw af.
Soms zijn er ook studiedagen of andere activiteiten in het gebouw. Dan verzorg je, ondersteund door collega’s, alle facilitaire zaken zoals boodschappen doen, hapjes maken en schoonmaken.
Tijdens lesmomenten en activiteiten ben je niet alleen gastheer/-vrouw, maar ook BHV’er (bedrijfshulpverlener). Als BHV’er ben je het eerste aanspreekpunt in noodsituaties. Je ontvangt van ons jaarlijks scholing, bestaande uit een cursus van één dag, waarbij je leert hoe te handelen in noodsituaties.

Hoe werken we samen?

Voorafgaand aan ieder studiejaar ontvang je een rooster met alle geplande lesmomenten. Het is wenselijk dat je op die momenten aanwezig bent, maar kleine wijzigingen zijn mogelijk. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Vanuit je vaste aanspreekpunt bij het EC word je steeds duidelijk geïnformeerd over de planning en eventuele bijzonderheden.

Herken jij je in dit profiel?

  • Je bent overtuigd christen en onderschrijft de missie van het Evangelisch College.
  • Je hebt een gastvrije houding.
  • Je bent representatief.
  • Je bent iemand waar we van op aan kunnen en waar we ons gebouw en onze studenten zorgeloos aan toe kunnen vertrouwen.
  • Je beschikt over voldoende conditie om schoonmaakwerkzaamheden en BHV-taken uit te voeren.
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op donderdagavond en 1 tot 2 keer per maand op zaterdag. Beschikbaarheid op vrijdagmiddag en -avond is een pré.
  • Je bent woonachtig binnen een straal van circa 35 km van Zwijndrecht.

Wat hebben we te bieden?

Je gaat onderdeel uitmaken van een missie-gedreven organisatie met een toegewijd en gezellig team van medewerkers. Onderlinge betrokkenheid en saamhorigheid vinden we belangrijk. Op ons kantoor in Zwijndrecht bouwen we aan een professionele organisatie die met (relatief) beperkte middelen een groot bereik en veel impact heeft.
Omdat we een particuliere onderwijsinstelling zijn die niet door de overheid wordt gesubsidieerd, dien je er rekening mee te houden dat onze arbeidsvoorwaarden niet marktconform zijn (bruto-salariëring is circa € 2200,- per maand bij voltijdse aanstelling). Reiskosten worden vergoed; er is geen pensioenregeling. Qua vakanties sluiten we grotendeels aan bij de reguliere onderwijsvakanties (jaarlijks vijftig vakantiedagen).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen, neem dan contact op met de medewerker P&O mevrouw A. Eijkelenboom: a.eijkelenboom@evangelisch-college.nl  | 078-6190037. We ontvangen je sollicitatie graag per e-mail met daarbij: een motivatiebrief, je CV en een recente foto.Uitgelichte berichten