Vacature Facilitair medewerker

Wij zoeken per direct een:

Facilitair medewerker (ca. 12 uur per week)

Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor het in goede conditie houden van het EC-Onderwijscentrum in Zwijndrecht. Je zorgt ervoor dat het gebouw er netjes uitziet en schoon is, zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde.

Reageren kan tot uiterlijk 14 mei.

Vacature Facilitair medewerker

Het Evangelisch College in Zwijndrecht zoekt met ingang van 1 februari 2021 een gepassioneerd

Facilitair medewerker (m/v) – 12 uur per week

Het Evangelisch College is een interkerkelijk opleidingsinstituut dat aan volwassenen deeltijdopleidingen en cursussen aanbiedt op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Pastoraat, en Jongerenwerk. Dit werk wordt vanuit het EC-Onderwijscentrum in Zwijndrecht aangestuurd door een enthousiast team van 25 medewerkers. In verband met het vertrek van één van onze collega’s zijn we op zoek naar een nieuwe facilitair medewerker.

Wat houdt de functie in?

De facilitair medewerker is verantwoordelijk voor het in goede conditie houden van het EC-Onderwijscentrum. In dit centrum wordt de administratie van de onderwijsinstelling gevoerd en worden er lessen gegeven. De facilitair medewerker draagt er zorg voor dat het gebouw er netjes uitziet, zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde. Bij bijzondere evenementen (zoals diplomeringssamenkomsten en studiedagen) dient mede ondersteuning geboden te worden om een en ander goed te laten verlopen (ook als gastheer/gastvrouw). Tevens houdt de facilitair medewerker het onderhoud van het gebouw in de gaten; zodra er mankementen zijn dient dit gemeld te worden. Ook wordt zorggedragen voor het tanken, schoonhouden (via wasstraat) en onderhouden (onderhoudsbeurten) van de auto’s van het Evangelisch College.
Je doet dit werk grotendeels zelfstandig, maar je werkt bij sommige onderdelen van je werk samen met collega’s. In je werk word je aangestuurd door de algemeen directeur van de instelling.

Wie zoeken we?

  • Je bent een enthousiaste facilitair medewerker die niets liever wil dan dat het EC-Onderwijscentrum er perfect, schoon uitziet.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in schoonmaakwerk en weet welke middelen nodig zijn om tot optimaal resultaat te komen.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor het schoonhouden van het gehele gebouw.
  • Je bent in staat hiertoe een realistische (week-, maand- en jaar) planning op te zetten.
  • Je bent in staat samen te werken met anderen.
  • Je bent qua gezondheid in goede conditie om regelmatig facilitair werk te kunnen doen.
  • Je bent flexibel in je werktijden; bereid om zo nu en dan op (een deel van de) zaterdag te werken.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je maakt deel uit van een christelijke geloofsgemeenschap en onderschrijft de missie en identiteit van het Evangelisch College.

Wat hebben we te bieden?

Je komt te werken in een missie-gedreven organisatie met een toegewijd team van medewerkers. Op ons goed verzorgde kantoor in Zwijndrecht bouwen we aan een professionele organisatie die met (relatief) beperkte middelen een groot bereik en impact heeft.
Het betreft een betaalde functie (ca. € 1.700 per maand bruto bij een fulltime betrekking van 38 uur; omdat onze onderwijsinstelling niet door de overheid gesubsidieerd wordt, is de salariëring niet marktconform).
De werktijden zijn in overleg vast te stellen. Qua vakanties sluiten we grotendeels aan bij de reguliere onderwijsvakanties (jaarlijks vijftig vakantiedagen).

Interesse?

Wil je solliciteren of heb je nog vragen, neem dan uiterlijk vóór 1 januari 2021 contact op met de algemeen directeur van het Evangelisch College, drs. C. van Nes. We ontvangen bij een sollicitatie graag een CV, een motivatiebrief en een recente (pas)foto.
Contactgegevens: c.vannes@evangelisch-college.nl | 078-6190037 / 0642835011