Terugkijken: studiedag ‘Hoe leidt de kerk in een wereld die lijdt?’

Op vrijdagochtend 5 februari vond de tweede online studiedag voor kerkleiders van dit seizoen plaats. Het thema was; ‘Hoe leidt de kerk in een wereld die lijdt?’. Vier sprekers; Gert-Jan Segers, Jan Wolsheimer, James Kennedy en Simone Kennedy, belichtten de rol van de kerk op internationaal, landelijk en lokaal niveau. Wanneer is de kerk diakonaal actief? Wanneer laat de kerk een proteststem horen? Hoe spreekt de kerk profetisch? Dankzij de inbreng van deze vier bevlogen sprekers vanuit de politiek, wetenschap en lokale kerk is de studiedag zeer geslaagd te noemen!

Het is mogelijk om tegen vergoeding (€ 15,-) de studieochtend terug te kijken. Meld je hiervoor aan via onderstaand aanmeldingsformulier, je krijgt de link dan toegestuurd. Let goed op dat je de juiste studiedag selecteert.

• € 0,00
  • Na het versturen van dit formulier wordt je automatisch doorgestuurd naar de iDeal-betaalpagina. Als de betaling is voltooid ontvang je direct per e-mail de link naar de video. Deze link is voor persoonlijk gebruik en mag niet worden verspreid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebruikte tags