Terugkijken: online studiedag voor kerkleiders

Op vrijdagochtend 27 november vond de eerste online studiedag voor kerkleiders van dit seizoen plaats over het thema ‘Corona: vloek of zegen voor de kerk?’. We kijken terug op een mooie, inspirerende ochtend met een achttal sprekers. Lees hier ook een terugblik van het Reformatorisch Dagblad.

Het is mogelijk om tegen vergoeding (€ 15,-) de studieochtend terug te kijken. Meld je hiervoor aan via onderstaand aanmeldingsformulier, je krijgt de link dan toegestuurd.

• € 0,00
  • Je ontvangt per e-mail de link naar de video op Youtube. Deze link is voor persoonlijk gebruik en mag niet worden verspreid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een idee krijgen welke invalshoek de sprekers hebben gekozen? Bekijk dan onderstaande korte video’s.