Aanmelding en toelating

Het studietraject ‘Gods Koninkrijk en de Heilige Geest’ is een programma dat op twee verschillende niveaus wordt aangeboden. Om teleurstelling bij de student te voorkomen, vinden we het belangrijk om vooraf goed te bekijken welk niveau haalbaar is. Daarom hechten wij aan een zorgvuldige toelatingsprocedure.

Toelatingsvoorwaarden

Identiteit

Van (aspirant-)studenten wordt in de allereerste plaats verwacht dat zij de Heer Jezus Christus kennen als hun persoonlijke Verlosser, dat zij Hem willen dienen en dat zij hun leven in woord en daad op Hem afstemmen.

Vooropleiding

Student (B-niveau): Om het studietraject als student goed te kunnen volgen, moet je zelfstandig kunnen werken, heb je een hbo werk- en denkniveau nodig en een goede beheersing van de Engelse taal. Mocht je geen vooropleiding hebben die dit aantoont (minimaal havo of mbo-niveau 4), dan bestaat de mogelijkheid om eerst een toelatingstest af te leggen. Neem hiervoor tijdig contact met ons op.

Student (A-niveau): Hiervoor gelden geen toelatingsvoorwaarden. Echter, om van de colleges en het studiemateriaal het meeste profijt te hebben, is een algemene ontwikkeling op havo-niveau aanbevolen.

Uiterlijke aanmeldingsdatum

Meld je aan vóór 1 september, zodat je aanwezig kunt zijn bij de digitale startbijeenkomst begin september.

Aanmeldingsprocedure

Stap 1: Aanmelden
Aanmelden kan middels het online aanmeldingsformulier. Door het invullen van dit formulier geef je aan akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en de geloofsbelijdenis te onderschrijven.

Aanmelden voor het studietraject  Gods Koninkrijk en de Heilige Geest 

Na het opsturen van het aanmeldingsformulier betaal je direct via iDeal het inschrijfgeld.
Ben je reeds in het bezit van een actieve EC-studiepas? Dan betaal je geen inschrijfgeld.

Nadat het inschrijfgeld is betaald, ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging en een kopie van het ingevulde aanmeldingsformulier.

Stap 2: Toelatingsprocedure
Op basis van je vooropleiding en/of werkervaring beoordelen we je toelating. Mochten we van mening zijn dat dit onvoldoende is, dan nemen we hierover contact met je op.
Stap 3: Bevestiging van aanmelding en toelating
Nadat het aanmeldingsformulier, het inschrijfgeld en de eventuele kopieën van diploma’s zijn ontvangen en je als student bent toegelaten, ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
Stap 4: Uitnodiging eerste collegedag
Uiterlijk twee weken voor aanvang ontvang je per e-mail een uitnodiging voor de eerste collegedag. Ook ontvang je per e-mail bericht om je account voor het Studieportaal te activeren. Op dit studieportaal vind je ook je (digitale) studiemateriaal.