Open dagen

Heb je interesse in de Opleiding Theologie / Gemeentewerk / Bijbel & Exegese? 

Meld je dan vrijblijvend aan voor een (online) open dag. Vanwege het coronavirus zullen onze fysieke open dagen voorlopig niet doorgaan, daarom is er gekozen voor een online variant die we via een webinar aanbieden.

do 17 juni 2021, 20:00 uur

Wil je deze opleiding volgen via het gestructureerd afstandsonderwijs? Meld je dan hier aan.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens deze online open dag kom je middels een interactief informatiewebinar alles te weten over de Opleiding Theologie (en de daarvan afgeleide studietrajecten). De opleidingscoördinator zal je enthousiasmeren en informeren over de inhoud en opzet van de opleiding. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen. Daarnaast zal er een student aanwezig zijn om zijn/haar ervaringen te delen en vragen te beantwoorden

Wat als ik niet kan op de aangeven datum?

Ben je niet in de mogelijkheid om de online open dag bij te wonen? Je kunt de opname altijd later terugkijken. Schrijf je hiervoor ook in, zodat we je achteraf de link van de opname kunnen sturen.

Meld je aan voor een online open dag
Meld je via één van de onderstaande formulieren aan door een datum te kiezen en je naam en e-mailadres in te vullen. Nadat je het formulier hebt verstuurd, ontvang je direct per e-mail een bevestigingsbericht met daarin de link. Je bent nu aangemeld en van harte welkom tijdens de online open dag!