Studiemateriaal

Schriftelijk en/of digitaal

Voor de vakken van de Bijbeltalen heeft het Evangelisch College eigen studiemodulen ontwikkeld. De leerstof van de studiemodulen is helder geschreven en overzichtelijk ingedeeld. Elk hoofdstuk heeft ook aparte oefenopdrachten en woordenlijsten.

Dit studiemateriaal kan zowel schriftelijk als digitaal worden verkregen.

Schriftelijk
Elke studiemodule wordt geleverd in een fraai afgewerkte EC-studiemap.
Digitaal
Bij de digitale variant krijg je als student het materiaal als PDF-bestanden aangeleverd op een USB-stick of per e-mail. De bestanden worden via een watermerk voorzien van de naam van de student. Deze bestanden zijn te openen op elk gewenst apparaat, zoals PC’s, e-bookreaders, tablets en smartphones (mits deze het PDF-bestandsformaat ondersteunt). Het is mogelijk om in deze bestanden aantekeningen te maken en pagina’s uit te printen.

Kosten

De aanschaf van de studiemodulen is voor iedere student verplicht. De kosten hiervoor bedragen:

StudiemoduleSchriftelijkDigitaal
Inleiding Hebreeuws€ 45,-€ 40,-
Inleiding Grieks + ondersteunend videomateriaal!€ 45,-€ 40,-
Hebreeuws 2€ 45,-€ 40,-
Grieks 2€ 45,-€ 40,-
  • Schriftelijk en digitaal: hiervoor wordt de prijs van de schriftelijke module gerekend + een vaste meerprijs van € 12,50 voor elke digitale module.

Op het studiemateriaal van het Evangelisch College rust copyright. Alle studiematerialen die worden uitgereikt (schriftelijk of digitaal) zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en mogen zonder schriftelijke toestemming niet verspreid worden onder derden.

Webshop

De studiemodulen van de Bijbeltalen van het Evangelisch College zijn voor geïnteresseerden ook te bestellen via onze webshop.

Webshop