Studiekosten

Student Bijbeltalen
200,-
Per vak
  • Colleges en tentamen
  • + Toegang tot de online Studiebijbel (t.w.v. € 120,-)

Korting voor studenten

Als je een opleiding of cursus volgt bij het Evangelisch College waar de Bijbeltalen geen onderdeel uitmaken van het studieprogramma, ontvang je 50% korting op de kosten voor het collegegeld als je ervoor kiest wél een vak van de Bijbeltalen te volgen. Dit is bijvoorbeeld van toepassing voor toehoorders en studenten A-niveau van de opleiding Theologie en de opleiding Bijbel & Exegese.

Studiematerialen

Bij de Bijbeltalen ontvang je voor elk vak dat je volgt een studiemodule. Dit studiemateriaal kan op twee manieren worden verkregen: schriftelijk en/of digitaal. Het bedrag fluctueert, maar aan de studiemodulen zijn gemiddeld de volgende kosten verbonden:

Onderdeel Omschrijving Kosten
Studiemodulen Je ontvangt hiervoor per vak een eigen studiemodule, inclusief oefenmateriaal. gemiddeld € 45,- per vak

Overige kosten

Onderdeel Omschrijving Kosten
Inschrijfgeld Je ontvangt hiervoor bij aanvang van de studie onder meer een introductiepakket met materiaal ten behoeve van de studie. € 50,- (éénmalig)
Studiepas Je ontvangt hiervoor toegang tot het Studieportaal en jaarlijks kortingen op activiteiten van het Evangelisch College en bij andere organisaties. € 15,- (jaarlijks)
Overig studiemateriaal en
toegang Online Studiebijbel
Je ontvangt hiervoor tijdens het studiejaar eventueel extra uit te reiken studiematerialen. Ook krijg je hiervoor toegang tot de Online Studiebijbel (t.w.v. € 120,- per jaar) € 10,- (jaarlijks)

Als student dien je tevens rekening te houden met de volgende (mogelijke) kosten die niet inbegrepen zijn in het collegegeld:

  • Herkansingen: Mocht een vak niet gehaald worden, dan kan via de webshop een herkansing worden aangevraagd.