Aanmelding en toelating

De Sprekersroute is een opleiding op hbo-niveau. Om teleurstelling bij de student te voorkomen, vinden we het belangrijk om vooraf goed te bekijken of het niveau haalbaar is. Daarom hechten wij aan een zorgvuldige toelatingsprocedure.

Toelatingsvoorwaarden

Identiteit

Van (aspirant-)studenten wordt in de allereerste plaats verwacht dat zij de Heer Jezus Christus kennen als hun persoonlijke Verlosser, dat zij Hem willen dienen en dat zij hun leven in woord en daad op Hem afstemmen.

Vooropleiding

Om de Sprekersroute goed te kunnen volgen, moet je zelfstandig kunnen werken en heb je een hbo werk- en denkniveau nodig. Mocht je geen vooropleiding* hebben die dit aantoont (minimaal havo of mbo-niveau 4), dan is het mogelijk eerst een toelatingstest af te leggen. De kosten hiervoor bedragen € 150,-.

*Een behaald diploma van de ETS-Bijbelcursus biedt ook toegang tot de Sprekersroute.

 

Aanmeldingsprocedure

Stap 1: Aanmelden
Aanmelden kan middels het online aanmeldingsformulier. Door het invullen van dit formulier geef je aan akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en de geloofsbelijdenis te onderschrijven.

Aanmelden voor de Sprekersroute

Na het opsturen van het aanmeldingsformulier betaal je direct via iDeal het inschrijfgeld.
Ben je reeds in het bezit van een actieve EC-studiepas? Dan betaal je geen inschrijfgeld.

Nadat het inschrijfgeld is betaald, ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging en een kopie van het ingevulde aanmeldingsformulier.

Stap 2: Diploma's
We verzoeken je kopieën van diploma(‘s) en/of getuigschrift(en) op te sturen (dit kan zowel via de post als per e-mail).
Stap 3: Toelatingsprocedure
Afhankelijk van je vooropleiding kan er een toelatingsprocedure plaatsvinden middels een toelatingstoets, toelatingsgesprek en/of het nagaan van de opgegeven referenties. Indien dit het geval is, ontvangt je hiervan bericht.
Stap 4: Bevestiging van aanmelding en toelating
Nadat het aanmeldingsformulier, het inschrijfgeld en de eventuele kopieën van diploma’s zijn ontvangen en je als student bent toegelaten, ontvang je schriftelijk een bevestiging van je inschrijving.
Stap 5: Uitnodiging aanvang opleiding
Uiterlijk twee weken voor aanvang ontvang je per e-mail een uitnodiging voor de startdag en de daaropvolgende eerste collegedag. Je studiemateriaal krijg je uitgereikt op de startdag. Ook ontvang je per e-mail bericht om je account voor het Studieportaal te activeren.