Studieniveau

De opleiding Missionair Werk wordt aangeboden op hbo-niveau en is te volgen in drie studieniveau’s. De keuze van studieniveau bepaalt de omvang van de studiebelasting en of je uiteindelijk een diploma, certificaat of getuigschrift kunt behalen.
Student (B-niveau) Student (A-niveau) Toehoorder
Lessen? Tentamens? Opdrachten? Praktijk en stage? √ Lessen √ Tentamens √ Opdrachten √ Praktijk en stage √ Lessen √ Tentamens (selectie) √ Opdrachten (selectie) √ Praktijk en stage √ Lessen × Tentamens × Opdrachten × Praktijk en stage
Studiebelasting ± 20 uur p/w ± 10 uur p/w ± 4 uur p/w
Doelgroep Wil je beroepsmatig aan de slag als missionair werker? Volg dan de opleiding als student op B-niveau. Wil je je kennis en vaardigheden opdoen voor missionair werk, zonder dat je een beroep als missionair werker voor ogen hebt, volg dan de opleiding als student op A-niveau. Heb je niet veel studietijd beschikbaar, maar wil je wel kennismaken met de inhoud van de opleiding missionair werk en geïnspireerd en uitgedaagd worden in je denken en handelen? Volg dan de opleiding als toehoorder.
Studiepunten Jaarlijks 40 EC; 120 EC in totaal Jaarlijks 20 EC; 60 EC in totaal Niet van toepassing.
Toelatingsvoorwaarden Minimaal havo of mbo-niveau 4 Advies: minimaal havo of mbo-niveau 4 Geen
Diplomering Diploma Certificaat (op A-niveau) Getuigschrift (indien gewenst kan voor het volgen van de lessen een getuigschrift worden aangevraagd.