Studiemateriaal

Schriftelijk en/of digitaal

Voor de meeste vakken heeft het Evangelisch College eigen studiemodulen ontwikkeld. De leerstof van de studiemodulen is helder geschreven en overzichtelijk ingedeeld. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal vragen over hetgeen is behandeld, zodat men zelf kan inschatten of men het bestudeerde gedeelte heeft begrepen en beheerst. Met behulp van de toegevoegde literatuurlijst kan men desgewenst aanvullende literatuur raadplegen.

Dit studiemateriaal kan zowel schriftelijk als digitaal worden verkregen.

Schriftelijk
Elke studiemodule wordt geleverd in een fraai afgewerkte EC-studiemap.
Digitaal
Bij de digitale variant krijg je als student het materiaal als PDF-bestanden aangeleverd op een USB-stick of per e-mail. De bestanden worden via een watermerk voorzien van de naam van de student. Deze bestanden zijn te openen op elk gewenst apparaat, zoals PC’s, e-bookreaders, tablets en smartphones (mits deze het PDF-bestandsformaat ondersteunt). Het is mogelijk om in deze bestanden aantekeningen te maken en pagina’s uit te printen.

Kosten

De aanschaf van de studiemodulen is voor iedere student (zowel B-niveau, A-niveau als toehoorders) verplicht. De kosten hiervoor bedragen:

  • Schriftelijk: circa € 25,- per studiemodule (dit is ruim 25% voordelig dan aanschaf via de Webshop).
  • Digitaal: circa € 20,- per studiemodule
  • Schriftelijk en digitaal: hiervoor wordt de prijs van de schriftelijke module gerekend + een vaste meerprijs van € 12,50 voor elke digitale module.

Copyright

Op het studiemateriaal van het Evangelisch College rust copyright. Alle studiematerialen die worden uitgereikt (schriftelijk of digitaal) zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en mogen zonder schriftelijke toestemming niet verspreid worden onder derden.

Webshop

De studiemodulen van het Evangelisch College zijn voor geïnteresseerden ook te bestellen via onze webshop.

Webshop