Kosten en betalingen

Wat kost de cursus?

Cursus Verantwoord Bijbelgebruik
Eenmalig
  • Inclusief uitgebreide cursusmap (t.w.v. € 25,-)
  • Exclusief het boek Verantwoord Bijbelgebruik (€ 23,50)

Hoe betaal ik voor de cursus?

De betaling van het cursusgeld kan direct na aanmelding via iDEAL of middels een éénmalige overschrijving. Na het invullen en verzenden van het aanmeldingsformulier, verschijnt de betaalpagina.
Kan ik de cursus Verantwoord Bijbelgebruik ook in mijn gemeente organiseren?

De cursus Verantwoord Bijbelgebruik in uw kerk/gemeente?

Jaarlijks organiseert het Evangelisch College de cursus Verantwoord Bijbelgebruik op diverse locaties in het land. Het is echter ook mogelijk om het Evangelisch College uit te nodigen om deze cursus in uw kerk of gemeente te verzorgen. De lessen worden verzorgd door ervaren docenten die verbonden zijn aan het Evangelisch College en door John Boekhout getraind zijn om deze cursus te verzorgen.

Kosten en voorwaarden

• De kosten om het Evangelisch College uit te nodigen om de cursus Verantwoord Bijbelgebruik (bestaande uit 10 lessen van elk 2 uur) te verzorgen in uw kerk/gemeente bedragen € 1750,- (excl. reiskosten; € 0,19 per kilometer).
  • Indien de cursus in samenwerking met een andere gemeente wordt aangeboden, wordt per participerende gemeente een meerprijs van € 500,- in rekening gebracht.
  • Elke deelnemer wordt de mogelijkheid geboden de cursusmap (€ 25,-) en het lesboek (€ 23,50) aan te schaffen.
  • De organiserende gemeente draagt zorg voor de locatie, faciliteiten en catering voor deze cursus.
  • De organiserende gemeente ontvangt voor aanvang van de cursus van het Evangelisch College een factuur voor het cursusgeld, de cursusmappen, een doorberekening van de reiskosten van de docenten en (indien van toepassing) de meerprijs voor de participerende gemeente(n).
  • De organiserende gemeente mag de cursuskosten en cursusmateriaal kosten (indien gewenst) doorberekenen aan haar deelnemers c.q. aan de participerende andere gemeente(n).
  • De week voor aanvang van de cursus stuurt de organiserende gemeente het Evangelisch College een lijst met deelnemers (inclusief NAW gegevens), zowel die uit de eigen gemeente als die uit de eventueel participerende gemeente(n).
  • Het Evangelisch College maakt deze cursus bekend op haar website en biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om zich als externe cursist voor deze cursus aan te melden. De opbrengt hiervan is ten bate van het werk van het Evangelisch College.

Procedure van aanvraag

1. Maak aan het Evangelisch College uw interesse kenbaar door te mailen naar de adjunct-directeur opleidingen: j.vannes@evangelisch-college.nl.
  2. Het Evangelisch College onderzoekt de mogelijkheid van het verzorgen van de cursus.
  3. In onderling overleg worden de data van de lesdagen/-avonden afgesproken.
  4. Er wordt bekendheid gegeven aan de cursus en gestart met de werving van deelnemers. Het Evangelisch College voorziet de organiserende gemeente (kosteloos) van flyers.