Online studiedag met o.a. Gert-Jan Segers op 5 februari

Op vrijdagochtend 5 februari vindt de online studiedag voor kerkleiders plaats met onder meer Gert-Jan Segers en Jan Wolsheimer. Het thema is: ‘Hoe leidt de kerk in een wereld die lijdt?’.

Tijdens deze studiedag denken we na over hoe de lokale kerk haar maatschappelijke plaats kan innemen in deze wereld.

In zijn bijdrage zal professor James Kennedy (Universiteit Utrecht) belichten wat de rol is van de kerk ten aanzien van het lijden wereldwijd. Gert-Jan Segers (lijsttrekker en fractievoorzitter van de ChristenUnie) en Jan Wolsheimer (directeur Missie Nederland) gaan verder in op de invloed van de kerk ten aanzien van de landelijke maatschappelijke vraagstukken. Simone Kennedy (diaken in haar kerkelijke gemeente en lokaal raadslid) zal de rol van de kerk op lokaal niveau belichten.

De online studie-ochtend vindt plaats via Zoom.

Bekijk de volledige inhoud en het programma van deze studiedag via onderstaande knop.

Meer informatie en aanmelden

Gebruikte tags