Mediakit: breng ons onder de aandacht

Elk jaar weer ontvangen we prachtige reacties van (oud-)studenten die zo enorm gezegend zijn door het onderwijs dat ze (hebben) ontvangen bij het Evangelisch College. Omdat we merken welke positieve bijdrage een studie heeft op het gebied van persoonlijke geloofsverdieping en toerusting voor taken in de gemeente, willen we heel graag ook komend jaar weer zoveel als mogelijk nieuwe studenten en cursisten verwelkomen. Wil jij ons helpen om ons studieaanbod in jouw netwerk, kerk of gemeente onder de aandacht te brengen?

• Mediakit

We hebben een mediakit samengesteld met daarin een aantal banners, filmpjes, voorgestelde teksten en digitale folders die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld te plaatsen op je persoonlijke social media account of in de nieuwsbrief van je kerk of gemeente. Ben je enthousiast over het Evangelisch College? Download de materialen en ga aan de slag!

Mediakit