Geef jij ons energie? Investeer in inspirerend en duurzaam onderwijs

Bij het Evangelisch College krijgen we energie van het geven van Bijbelonderwijs! Maar van deze energie kunnen we onze apparatuur niet laten werken. Daarom zoeken we ondernemers, kerken en particulieren die ons aan zonnepanelen willen helpen.

Verduurzaming EC-Onderwijscentrum
In de afgelopen jaren hebben we vanuit eigen middelen geïnvesteerd in de verduurzaming van ons Onderwijscentrum in Zwijndrecht. We hebben onder andere isolatieglas (HR+++) geplaatst en de de spouwmuren geïsoleerd. Hierdoor is ons gasverbruik aanzienlijk verminderd. De volgende stap is de installatie van zonnepanelen. Deze investering is nu extra urgent vanwege de sterk gestegen energieprijzen.

Zonnepanelen
Om voldoende groene energie te kunnen opwekken, zijn er circa 40 zonnepanelen nodig. De kosten daarvan bedragen rond de € 25.000,-. Onze sluitende begroting biedt geen ruimte voor deze investering. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

We zijn er bijna! Er is nog een bedrag nodig van ca. € 5000,-.

Hoeveel energie geef jij?
Kun jij met jouw bedrijf zonnepanelen bij ons plaatsen, pro deo of tegen kostprijs? Wil je als kerk collecteren voor dit project? Of doneer jij graag een substantieel bedrag? Dan kom ik graag met je in contact! Met jouw hulp kunnen wij vol energie doorgaan met onze missie.

Jesse van Nes, MA
Algemeen directeur

j.vannes@evangelisch-college.nl
078-6190037 / 06-16367702

Direct bijdragen aan dit project?

Maak dan je gift over op NL37INGB0000605798
t.a.v. Stichting Evangelisch College onder vermelding van ‘Project Zonnepanelen’.
Het Evangelisch College is ANBI-erkend. Giften zijn fiscaal aftrekbaar.