Bij welke kerk kan ik, als ik eenmaal ben afgestudeerd, aan de slag?

Het Evangelisch College heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met een aantal kerkelijke denominaties. Dit betreft de Unie van Baptistengemeenten in Nederland, de Alliantie van Baptisten en CAMA gemeenten (ABC-gemeenten) en de Kerk van de Nazarener, Nederland. Deze partijen erkennen de kwaliteit van de door het Evangelisch College aangeboden opleidingen. Doorstromen naar de pre-master van erkende opleidingen als de Theologische Universiteit Kampen en de Evangelische Theologische Faculteit in Heverlee bestaat ook tot de mogelijkheden  Lees hier meer.

Uit de praktijk blijkt dat alumni, naast binnen de genoemde denominaties, ook een plek vinden als voorganger in een (zelfstandige) evangelische of pinkstergemeente of kerkelijk werker worden in de Protestantse Kerk (al dan niet via een traject bij de CHE).