Cursus Verantwoord Bijbelgebruik in Utrecht

In samenwerking met de Chinese Christelijke Gemeente in Nederland (CCGN) organiseert het Evangelisch College dit seizoen op 10 zaterdagochtenden de Cursus Verantwoord Bijbelgebruik in Utrecht. De cursus wordt verzorgd door drs. John Boekhout, de grondlegger van deze cursus, auteur van het gelijknamige boek en bekend van de serie Verantwoord Bijbelgebruik op Family7.

Na het volgen van deze cursus is je Bijbelgebruik veranderd. Het lezen en uitleggen van bekende bijbelgedeelten wint aan diepgang en in onbekende gedeelten leer je de rijkdom van het Woord kennen. Je bent in staat om Bijbelgedeelten te vertalen naar actuele principes en deze te delen met anderen.

De cursus start op zaterdag 25 september. Naast leden van de CCGN zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom zich voor deze cursus aan te melden. De kosten bedragen € 200,-, inclusief cursusmap.

Het Evangelisch College organiseert deze cursus dit studiejaar ook nog in Zwijndrecht (10 dinsdagavonden) en online via Zoom (10 dinsdagavonden). Deze cursusavonden worden verzorgd door Jirska van Hooijdonk.