Crowdfundingsactie: Ontwikkeling app voor online cursussen

Nu we weer in een nieuwe lockdown zitten, worden online alternatieven steeds belangrijker. Daarom willen we onze online cursussen makkelijk toegankelijk maken in een nieuwe app. Om deze app te kunnen ontwikkelen hebben we jouw hulp nodig!

Wat gaat de app bieden?

Met deze app van het Evangelisch College krijgen cursisten directe toegang tot hun online cursussen, zoals ETS-online, Bouwstenen voor je geloof, Het grote verhaal van de Bijbel en meer!

Online cursussen volgen
Bijhouden van studievoortgang
Bekijken van videocolleges
Toegang tot Studieportaal

Wat is er nodig?

De eerste fase van ontwikkeling is bijna gereed. Om tot daadwerkelijke lancering te komen van een eerste versie in het voorjaar 2022 is nog een éénmalig bedrag nodig van € 7.500,-.

Doe mee!

Ben jij enthousiast over het onderwijs van het Evangelisch College? Maak de lancering van deze app dan mogelijk door een éénmalige bijdrage over te maken.

Of maak je gift over op IBAN: NL 37 INGB 0000605798 t.n.v. Stichting Evangelisch College onder vermelding van ‘Crowdfunding app’. Het Evangelisch College is ANBI-erkend. Giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Volg hier de voortgang van deze actie op het crowdfundingsplatform.

Eerste impressie

Waarom de ontwikkeling van deze app?

Als Evangelisch College willen we inspirerend en gedegen Bijbels-theologisch onderwijs toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. We zijn ervan overtuigd dat verdiepend onderwijs vanuit de Bijbel een onmisbare bron is voor persoonlijke geloofsgroei. Om aan deze missie verder invulling te geven willen we ons online onderwijs toegankelijk maken via een app.
Jesse van Nes, adjunct-directeur opleidingen