Collegedag Part of the Story met Chris Wright

-Dit evenement is uitverkocht-

Hoe is Gods missie onderdeel van het dagelijks leven? En waarom is dat van belang voor onze identiteit, ons wereldbeeld en onze missie? Welke rol hebben we als christenen in de verschillende sectoren in de samenleving?

Wil je je in deze vragen verdiepen? Kom dan op 31 oktober naar de collegedag met Chris Wright ‘Part of the Story’.

Je wordt geprikkeld in je denken en gaat met vakgenoten in gesprek over de rol van christenen in de samenleving. De collegedag is bedoeld voor predikanten, ondernemers, pioniers, kerkleiders en studenten die de krachtige boodschap van het evangelie als goed nieuws voor alle aspecten van leven willen (her)ontdekken en verdiepen.

Chris Wright neemt ons mee in het grote verhaal van de Bijbel. Hij verbindt dat met onze rol in de missie van God. Het hele evangelie staat centraal en is goed nieuws voor álle aspecten van het leven. Maar hoe zit het dan met de redding van mensen? Als God ons wil inzetten in Zijn missie, in hoeverre is God dan van ons afhankelijk? En beweegt God met ons mee of andersom? De lezingen zullen een verdere verdieping zijn op de eerdere boeken die hij schreef.

De collegedag is een initiatief van Tear en komt tot stand in samenwerking met New Wine NL, Diaconaal en Missionair Steunpunt, Baptistenseminarium, Evangelisch College en Micha Nederland.

Datum en tijd: 31 oktober, van 9:00- 17:00 uur
Locatie: Hoop voor Noord, Rode Kruisstraat 20, Amsterdam

Meer informatie