Webshop voorwaarden

Op aankopen bij het Evangelisch College zijn de volgende bepalingen van toepassing.

Herroepingsrecht
In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen (een e-mailbericht naar info@evangelisch-college.nl is voldoende) of door de producten (op eigen kosten) retour te zenden. Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

Evangelisch College
Anjerstraat 79
3333 GC Zwijndrecht

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd en dat de verpakking in orde is. Bij onvoldoende frankering en/of beschadiging van de teruggezonden materialen, worden de door ons hiervoor gemaakte kosten alsnog aan u doorberekend.

Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 30 dagen terug op uw bankrekening gestort.

Van retourzending uitgesloten
* Materialen die zijn beschadigd door het gebruik van de klant zelf.
* Digitale versies van studiemodulen.

Digitale versie studiemodulen
U heeft er kennis van genomen dat de digitale versie van studiemodulen wordt aangeleverd in een PDF-bestand, voorzien van een watermerk met uw naam.

Copyright
De aangeboden studiemodulen en overige studiematerialen zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het verspreiden van het materiaal, op welke wijze dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van het Evangelisch College.

Totstandkoming van de overeenkomst
Nadat u uw persoonlijke gegevens hebt ingevoerd en op OK hebt geklikt, heeft u een bindende (betalings)overeenkomst gesloten tot bestelling van de producten in de winkelwagen. Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsbericht. De koopovereenkomst is tot stand gekomen, zodra wij de levering bevestigen of de producten leveren.

Verkoopvoorwaarden inzien
U kunt onze bepalingen op elk willekeurig moment op deze website inzien.

Garantiebepaling
De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de materialen desgewenst omruilen of repareren. U kunt de materialen retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag. Het is ook mogelijk dat u de producten behoudt en een gedeelte van het aankoopbedrag retour ontvangt. Neem hiervoor contact op met de administratie.

Verzendkosten
Afhankelijk van de gekozen verzendmethode zullen er wel/niet verzendkosten gerekend worden. De eventueel aangegeven kosten gelden voor levering in heel Nederland.
Bij verzendingen naar het buitenland zullen de daarbij behorende extra verzendkosten in rekening worden gebracht. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met het Evangelisch College.

Aanbieder
Evangelisch College, Anjerstraat 79, 3333 GC Zwijndrecht.