Bestuur

Maaike Bal-Plomp, MA

Vicevoorzitter van het bestuur van het Evangelisch College

Studeerde Theologie aan het Evangelisch College en haalde haar master Oude Testament aan de TU in Kampen. Zij werkt als vertaler van de commentaarserie ‘The Bible speaks today’ en is daarnaast is betrokken als bestuurslid bij een reformatorische basisschool in Delft en actief in het tienerwerk in de kerk. Voorheen werkte zij als manager in het bedrijfsleven bij een grafimedia onderneming in Rijswijk. Maaike is getrouwd met Remko, samen hebben zij twee kinderen en wonen in Delfgauw.

Met veel plezier zet zij zich in voor het Evangelisch College, zodat velen het onderwijs kunnen blijven ontvangen, waarvan zij zelf zo genoten heeft.

Geeft les bij de volgende opleiding(en):
EC-Bijbelcursus

Gisela Houter-Seinen

Secretaris

Studeerde Human Resource Management aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en heeft de opleiding Missionair Werk gevolgd aan het Evangelisch College.

Is werkzaam als curriculumvoorzitter/onderwijscoördinator/docent voor de opleiding Bedrijfskunde, aan de HAN in Arnhem. Daarnaast is zij als bestuurslid en mede-oprichter betrokken bij SixtyFruits, een missionaire social enterprise waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van het restaureren van vintage meubelen zich kunnen ontwikkelen; en als docent/coach bij discipelschapstrainingsschool Overflow van de Pinksterzending ‘Vluchtheuvel’ in Arnhem. Voorheen werkte zij onder meer als HR-manager bij de Kamer van Koophandel in Arnhem. Gisela is getrouwd met Bob, samen hebben zij drie kinderen en wonen in Arnhem.

Haar verlangen voor het Evangelisch College is dat studenten door de kracht van het Woord van God en de Heilige Geest de geweldige beloftes van het Koninkrijk van God zichtbaar gaan maken in hun eigen leven en in hun omgeving.

drs. Frans Koopmans

Voorzitter van het bestuur van het Evangelisch College

Studeerde Noordwest-semitische talen en culturen aan de Rijksuniversiteit Leiden (1987) en Christian studies of science and society aan de Faculteit Filosofie van de Vrije Universiteit in Amsterdam (2010). Hij is beleidsmedewerker Identiteit bij De Hoop ggz in Dordrecht en stafmedewerker bij Stichting Chris en Voorkom! in Houten. Hij doceert bij het EC de vakken Hebreeuws en Filosofie.

Geeft les bij de volgende opleiding(en):
Opleiding Theologie
Opleiding Missionair Werk

Drs. Eric Tigelaar, AA

Penningmeester

Studeerde algemeen staatkundige economie en accountancy in Rotterdam. Studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af bij de hoogleraren statistiek en reformatorische wijsbegeerte.

Is werkzaam als accountant bij Accountantskantoor KUBUS Dordrecht met ervaring als financial controller in het bedrijfsleven. Eric is getrouwd met Nathalie en zij hebben vier kinderen.

Heeft een passie voor de Bijbel en vindt het belangrijk dat deze laagdrempelig gelezen, maar ook diepgaand bestudeerd kan worden.