Gratis college over 1 Petrus

Speciaal voor bezoekers van de digitale Pinksteropwekking 2021 van Opwekking bieden we het online college over 1 Petrus eenmalig gratis aan.

  Maandagavond 14 juni 2021, 20:00 uur
  Online, via Zoom (de link ontvang je na aanmelding)
  Jirka van Hooijdonk, MA

1 brief, 5 verhalen

Dit college over de eerste brief van Petrus vertelt niet één, maar vijf verhalen: het vertelt een verhaal over Israël, een verhaal over Jezus, een verhaal over de schrijver Petrus en een verhaal over de uitverkorenen – de geadresseerden van de brief. En dat allemaal in één Bijbelboek. Door dit college te volgen kom je veel te weten over de historische achtergrond van de brief, maar leer je ook iets over de betekenis ervan voor de christenen in de Vroege Kerk. En het vijfde verhaal? Het vijfde verhaal gaat over jou!

Het college over 1 Petrus is onderdeel van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College. Op maandag 14 juni van 20:00-21:00 uur wordt het college gratis aangeboden via Zoom. Meld je aan via het onderstaande inschrijfformulier.

Hoe werkt het?
Meld je via onderstaand formulier aan door je naam en e-mailadres in te vullen. Nadat je het formulier hebt verstuurd, ontvang je direct per e-mail een bevestigingsbericht met daarin de link voor Zoom. Je bent nu aangemeld en van harte welkom tijdens het gratis college!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.