17 en 24 november diplomeringsdiensten

Op zaterdag 17 en 24 november worden tijdens feestelijke diensten diploma’s uitgereikt aan studenten en cursisten van de diverse opleidingen en cursussen van het Evangelisch College. Alle diplomeringsdiensten vinden plaats in het EC-Onderwijscentrum, Anjerstraat 79 in Zwijndrecht.


ETS-Bijbelcursus
Zaterdagochtend 17 november ontvangen diverse cursisten van de ETS-Bijbelcursus het diploma Assistent-gemeentewerker of 4-jarige Bijbelcursus. Familie, vrienden, maar bijvoorbeeld ook medecursisten en docenten zijn van harte welkom. Bent u van plan te komen? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected], of te bellen naar 078-6190037.

Programma
09.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
10.00 uur: Aanvang diplomeringsdienst met o.a. samenzang, overdenking, overhandiging diploma’s en getuigenissen
12.00 uur: Einde diplomeringsdienst, afsluitend koffie en thee met gebak


EPS | Opleiding Pastorale Hulpverlening
Zaterdagmiddag 17 november worden diploma’s uitgereikt aan studenten van de opleiding Pastorale Hulpverlening van het EPS. Familie, vrienden, maar bijvoorbeeld ook medestudenten en docenten zijn van harte welkom. Bent u van plan te komen? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected], of te bellen naar 078-6190037.

Programma
13.30 uur Ontvangst met koffie en thee
14.00 uur Aanvang diplomeringsdienst met o.a. samenzang, overdenking, overhandiging diploma’s en getuigenissen
16.00 uur Einde diplomeringsdienst, afsluitend feestelijke borrel


ETA | Opleidingen Theologie en Missionair Werk
Zaterdagochtend 25 november worden diploma’s en certificaten uitgereikt aan studenten van de opleidingen Theologie en Missionair Werk van de ETA. Familie, vrienden, maar bijvoorbeeld ook medestudenten en docenten zijn van harte welkom. Bent u van plan te komen? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected], of te bellen naar 078-6190037.

Programma
09.30 uur Ontvangst met koffie en thee
10.00 uur Aanvang diplomeringsdienst met o.a. samenzang, overdenking, overhandiging diploma’s en certificaten en getuigenissen
12.00 uur Einde diplomeringsdienst, afsluitend koffie en thee met gebak