• Evangelisch College

Het Evangelisch College is een interkerkelijk opleidingsinstituut dat deeltijdopleidingen en cursussen aanbiedt op het gebied van de
    - Bijbel
    - Theologie
    - Missionair Werk
    - Pastoraat.
  • Doelgroep

Onze doelgroep zijn volwassenen die verlangen naar meer kennis over de Bijbel en toegerust willen worden voor een taak in Gods Koninkrijk.
  • Studeren aan het Evangelisch College

✔ Evangelische identiteit
    ✔ Bijbelgericht en Bijbelgetrouw
    ✔ Interkerkelijk
    ✔ Geloofstoerustend
    ✔ Breed erkend en aanbevolen
    ✔ Gedegen onderwijs
    ✔ Bekwame en gepassioneerde docenten
    ✔ Veelzijdig en flexibel studieaanbod
    ✔ Goede prijs-/kwaliteitverhouding
    ✔ Leslocaties verspreid over heel het land
    ✔ Persoonlijke benadering
  • Interkerkelijk

Jaarlijks volgen ruim 1500 studenten en cursisten een studie bij het Evangelisch College; gezamenlijk vertegenwoordigen zij de volle breedte van christelijk Nederland.

Gesprekstechniek

Een belangrijk deel van het menselijk leven bestaat uit het voeren van gesprekken. Te denken valt aan luchtige gesprekken, zware gesprekken, confronterende gesprekken, vertroostende gesprekken en groepsgesprekken. Of het nu gaat om een huisbezoek, bijbelstudie, huiskring, vergadering, supervisie, coaching of pastorale counseling, voortdurend wordt onze gesprekstechniek beproefd.

Waar het in al dit soort gesprekken op aan komt is: goed luisteren. Vanuit het uitgangspunt dat iedereen het ambacht van het goede gesprek kan leren, wordt in de module Gesprekstechniek een waardevolle handreiking gedaan voor een zinvol gesprek.

Inhoudsopgave Gesprekstechniek

Let op! Deze studiemap is enkel bedoeld voor cursisten van de toerustingscursus Kringleiderschap. De opdrachten van het ETA-afstandsonderwijs worden derhalve niet meegeleverd.

Prijs per stuk:

BIJBEL

Opleiding / cursus

► ETS-Bijbelcursus (4-jaar)
► Bijbelse Theologie (2-jaar)
► Verantwoord Bijbelgebruik

ETS-Studiedagen

THEOLOGIE

Theologie(5-jaar)
Bijbelse Theologie(2-jaar)
► Gemeente Werk (3-jaar)

* Ook afstandsonderwijs