Menu

Aanmelden

AanmeldingsformulierStap 1: Aanmeldingsformulier
Aanmelden kan middels het online aanmeldingsformulier. Met het invullen van dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met de Opleidingsovereenkomst en de geloofsbelijdenis te aanvaarden. Nadat u het aanmeldingsformulier volledig heeft ingevuld en heeft verstuurd via de website, ontvangt u direct daarna per e-mail een ontvangstbevestiging.Stap 2: Inschrijfgeld
Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven of u het inschrijfgeld via iDeal of middels een overboeking wenst te betalen. Nadat het inschrijfgeld is ontvangen, wordt de aanmelding in behandeling genomen.

(Stap 3: Diploma's)
Afhankelijk van de door u gekozen opleiding, dient u daarna nog kopieën van diploma('s) en/of getuigschrift(en) op te sturen (dit kan zowel via de post als per e-mail). Indien dit het geval is, ontvangt u hiervan per e-mail bericht. 

(Stap 4: Toelatingsprocedure)
Afhankelijk van uw vooropleiding en de door u gekozen opleiding, kan er een toelatingsprocedure plaatsvinden middels een toelatingstest en/of het aanvragen van referenties. Indien dit het geval is, ontvangt u hiervan bericht.

Stap 5: Bevestiging van aanmelding
Nadat het Aanmeldingsformulier, het inschrijfgeld en de eventuele kopieën van diploma's zijn ontvangen, en de student toelaatbaar wordt geacht, ontvangt u schriftelijk een bevestiging van inschrijving.