Menu

Studiepas

Inleiding

Iedere student of cursist die zich aanmeldt bij een cursus of opleiding van één van de scholen van het Evangelisch College ontvangt bij aanvang een Studiepas. Deze Studiepas , voorzien van persoonsgegevens, is een bevestiging van inschrijving bij het Evangelisch College en betekent dat er gebruik gemaakt kan worden van de diensten van het opleidingsinstituut.

Ook voor ná de studie
Na afronding en/of beëindiging van de opleiding, blijft een student/cursist middels de Studiepas geregistreerd staan bij de school. Alle voordelen van de Studiepas blijven hiermee behouden.


Het opzeggen of opnieuw aanvragen van de Studiepas kan via onderstaande formulieren. 


Voordelen Studiepas

 • Registratie
  Iedereen met een geldige Studiepas staat ingeschreven bij de school. Dit betekent, dat er gebruik gemaakt kan worden van de diensten van de school, zoals het volgen van een opleiding, het afleggen van tentamens, etc. 
   
 • Toegang tot Studentenplaza / Cursistenportaal
  Studiepashouders krijgen via een gebruikersnaam en wachtwoord  toegang tot het Studentenportaal/Cursistenportaal.
   
 • Gratis toegang tot ETS-studiedagen
  Jaarlijks organiseert de ETS drie studiedagen. Deze studiedagen zijn voor alle studiepashouders gratis bij te wonen.
   
 • Kortingen 
  Studiepashouders krijgen korting bij activiteiten (studiedagen, symposia, etc.) die door het Evangelisch College worden georganiseerd. Ook via de Webshop worden er soms studiematerialen met korting aangeboden aan studiepashouders. 
   
 • Digitaal studiemateriaal  
  Digitale studiematerialen (PDF-bestanden) die worden afgenomen bij een opleiding van het Evangelisch College of besteld in de Webshop worden onbeveiligd aangeleverd, zodat de bestanden bewerkt en/of uitgeprint kunnen worden.
   
 • Toegang tot Internetversie Studiebijbel
  Via het Studentenplaza/cursistenportaal zijn een aantal gedeelde accounts beschikbaar om toegang te krijgen tot de Internetversie van de Studiebijbel.
   
 • Evangelisch College Magazine
  Als studiepashouder ontvangt u als vanzelfsprekend het Evangelisch College Magazine, de Digitale Nieuwsbrief en overige uitgaven die u informeren over de actuele stand van zaken van de scholen die vallen onder het Evangelisch College.
   
 • Overige kortingen
  Het is bekend dat (culturele) instellingen, diverse organisaties, winkels, (theologische) bladen korting geven wanneer u kunt aangeven dat u als student bij een onderwijsinstelling geregistreerd staat. Bijvoorbeeld:
  • Studentenkorting bij cursussen en opleidingen van AKZplus.
  • Studentenkorting voor de Global Leadership Summit van Willow Creek.
    
 • Ondersteuning Bijbel(getrouw)onderwijs
  En tot slot: met de Studiepas wordt het werk van het Evangelisch College ondersteund. Mede door middel van de jaarlijkse contributie voor de pas wordt het Evangelisch College in staat gesteld Bijbel(getrouw)onderwijs aan te bieden.

Kosten Studiepas

€ 15,- per kalenderjaar (geïnd via een automatische incasso)


Formulieren