• Opleiding Missionair Werk

Als onderdeel van het Evangelisch College biedt de ETA een 3-jarige deeltijdopleiding Missionair Werk aan op HBO-niveau in Amersfoort (12 zaterdagen).

De opleiding kenmerkt zich door een stevig Bijbels-theologisch kader en praktisch-theologische vakken, gericht op missionair werk.
  • Student aan het woord

"Mijn verlangen is om de gebrokenen van hart met de liefde van Jezus te bereiken. De opleiding Missionair Werk geeft mij de verdieping die ik hiervoor nodig heb."
    - Daniëlle Meeuws

Niels Haitsma - student Missionair Werk

Kopafbeelding

De opleiding Missionair Werk leert mij hoe we als kerk relevant kunnen zijn en blijven in onze maatschappij. Daarnaast leer ik veel over de Bijbel en hoe je deze op een goede manier kunt begrijpen.

De opleiding Missionair Werk leert mij hoe we als kerk relevant kunnen zijn en blijven in onze maatschappij. Daarnaast leer ik veel over de Bijbel en hoe je deze op een goede manier kunt begrijpen.

Doordat je met studenten uit veel verschillende kerken aan het studeren bent krijg je ook een veel bredere kijk op de kerk en op het christelijk geloof. Dit alles bij elkaar brengt mij dichter bij Jezus. Kortom, de opleiding is meer dan de moeite waard!