Menu
  • Opleiding Missionair Werk

    Als onderdeel van het Evangelisch College biedt de ETA een 3-jarige deeltijdopleiding Missionair Werk aan op HBO-niveau in Amersfoort (12 zaterdagen).

    De opleiding kenmerkt zich door een stevig Bijbels-theologisch kader en praktisch-theologische vakken, gericht op missionair werk.
  • Student aan het woord

    "Mijn verlangen is om de gebrokenen van hart met de liefde van Jezus te bereiken. De opleiding Missionair Werk geeft mij de verdieping die ik hiervoor nodig heb."
    - Daniëlle Meeuws

Daniƫlle Meeuws - student Missionair Werk

Kopafbeelding

Mijn verlangen is om de gebrokenen van hart met de liefde van Jezus te bereiken. De missionaire opleiding geeft mij de verdieping die ik hiervoor nodig heb.

Niels Haitsma - student Missionair Werk

Kopafbeelding

De opleiding Missionair Werk leert mij hoe we als kerk relevant kunnen zijn en blijven in onze maatschappij. Daarnaast leer ik veel over de Bijbel en hoe je deze op een goede manier kunt begrijpen.

Johan van Popta - student Missionair Werk

Kopafbeelding

Wat ik vooral leer is hoe missionaire activiteiten uitgevoerd kunnen worden en welke aspecten daarbij belangrijk zijn. De praktische opdrachten en de inspiratie-lesuren zijn daarbij van veel nut.

Janke Bouius - student Missionair Werk

Kopafbeelding

Als je 'echt' luistert naar iemand, mag je even in zijn hart kijken en word je deelgenoot van wat de ander bezig houdt, je deelt in zijn of haar verhaal.

Ellen van Wijk - voormalig student Missionair Werk

Kopafbeelding

Je eigen huis is een prima plek om op een laagdrempelige manier een missionaire activiteit te organiseren.