Menu
 • ETS-Bijbelcursus

  Leert je de Bijbel lezen, begrijpen en toepassen!
  Aangeboden op > 50 cursuslocaties in Nederland.
 • Cursist aan het woord

  "Door het héle verhaal van de Bijbel te ontdekken, leer ik God beter kennen."
  - Sonja van der Schee
 • ETS-Bijbelcursus

  De Evangelische Toerusting School (ETS) is een interkerkelijke Bijbelcursus over de inhoud, achtergrond en boodschap van de Bijbel. Met ruim 50 cursuslocaties is de ETS de Bijbelschool ook bij u in de buurt!
 • Cursist aan het woord

  "Een ongelovige vriend stelde mij een eenvoudige vraag over de Bijbel, maar ik wist het antwoord niet... Daarom ben ik de ETS-Bijbelcursus gaan volgen."
  - Stefan van Ballegooie

Getuigenis van gediplomeerd ETS-cursist Maria Besemer

Kopafbeelding

Door de ETS-Bijbelcursus te volgen is mijn zicht op de structuur binnen de Bijbel veel duidelijker geworden. Een preek leeft voor mij nu veel meer, waardoor ik er ook veel meer aan heb.

Door de ETS-Bijbelcursus te volgen is mijn zicht op de structuur binnen de Bijbel veel duidelijker geworden.

Vroeger hoorde ik een preek aan. Ik had geen benul van de verbanden tussen de verschillende mensen. Geen idee welke periode het was en ik dacht altijd dat de Bijbel een chronologisch boek was. Nu wanneer ik een preek hoor, weet ik precies wat er wordt bedoeld en hoe de dingen c.q. personen zich t.o.v elkaar verhouden. Echt een eye opener. IK BEGRIJP HET NU. Een preek leeft voor mij nu veel meer, waardoor ik er ook veel meer aan heb. Vier jaar ETS is een verrijking voor je relatie met God. Een echte aanrader!