• Voor kerken

Het Evangelisch College stelt graag haar onderwijs, docenten en studiematerialen ter beschikking voor de opbouw van de plaatselijke kerken en gemeenten.

Preekbeurten

Algemeen directeur drs. Cees van Nes is (m.u.v. juli t/m september) beschikbaar om bij u in de kerk/gemeente een (s)preekbeurt te verzorgen. Kosten bedragen niet meer dan de (in uw gemeente) gebruikelijke sprekersvergoeding.
Indien gewenst, neemt het Evangelisch College de reiskosten voor haar rekening.
Contact:

drs. Cees van Nes

Studeerde theologie aan het Bijbelinstituut België, het London School of Theology (v/h London Bible College) en Trinity Evangelical Divinity School. Is (mede-)oprichter van stichting EC (en v/h stichting ETA) en is algemeen directeur van de school.

Cees is getrouwd met Henriëtte van Nes; samen hebben zij vier kinderen en wonen in Zwijndrecht.

Geeft les bij de volgende opleiding(en):
ETS-Bijbelcursus