• Opleiding Missionair Werk

Als onderdeel van het Evangelisch College biedt de ETA een 3-jarige deeltijdopleiding Missionair Werk aan op HBO-niveau in Amersfoort (12 zaterdagen).

De opleiding kenmerkt zich door een stevig Bijbels-theologisch kader en praktisch-theologische vakken, gericht op missionair werk.
  • Student aan het woord

"Mijn verlangen is om de gebrokenen van hart met de liefde van Jezus te bereiken. De opleiding Missionair Werk geeft mij de verdieping die ik hiervoor nodig heb."
    - Daniëlle Meeuws

Participerende organisaties

De ETA streeft er bij de opleiding Missionair Werk naar om zoveel mogelijk samen te werken met christelijke (missionaire) organisaties om deze opleiding vorm en inhoud te geven, en de student in contact te brengen met het brede spectrum van wat er in christelijk Nederland gaande is op het gebied van missionair werk. O.a. onderstaande organisaties hebben meegedacht over de invulling van het curriculum, leveren een bijdrage middels docenten, bieden stageplekken en/of hebben aangegeven de opleiding van harte aan te bevelen.

Overzicht participerende organisaties
Tot Heils des Volks
Urban Expression
World Servants

Staat uw organisatie nog niet in de lijst, maar is wel beschikbaar om bijv. stageplekken te bieden op het gebied van missionair werk? Neem dan contact op met de opleidingscoördinator Laura Dijkhuizen: .