• ETS-Bijbelcursus

Leert je de Bijbel lezen, begrijpen en toepassen!
    Aangeboden op > 50 cursuslocaties in Nederland.
  • Cursist aan het woord

"Door het héle verhaal van de Bijbel te ontdekken, leer ik God beter kennen."
    - Sonja van der Schee
  • ETS-Bijbelcursus

De Evangelische Toerusting School (ETS) is een interkerkelijke Bijbelcursus over de inhoud, achtergrond en boodschap van de Bijbel. Met ruim 50 cursuslocaties is de ETS de Bijbelschool ook bij u in de buurt!
  • Cursist aan het woord

"Een ongelovige vriend stelde mij een eenvoudige vraag over de Bijbel, maar ik wist het antwoord niet... Daarom ben ik de ETS-Bijbelcursus gaan volgen."
    - Stefan van Ballegooie

Instroomactie ETS-Bijbelcursus

Kopafbeelding

Dit cursusjaar nog starten met de ETS-Bijbelcursus? Dat kan tijdens de instroomactie met korting.

Als u zich tussen 1 december 2017 en 31 januari 2018 aanmeldt voor het huidige cursusjaar van de ETS-Bijbelcursus ontvangt u éénmalig €100,- korting. In plaats van €295,- betaalt u slechts €195,-.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

ETS-Bijbelcursus

De ETS-Bijbelcursus is een interkerkelijke cursus over de inhoud, achtergrond en boodschap van de Bijbel. De cursus is verdeeld over vier jaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Met ruim 55 cursuslocaties is de ETS de Bijbelschool ook bij u in de buurt!

Klik hier voor meer informatie over de ETS-cursus.