ETS-studiedagen 2016-2017 | Onderwijs in de kerk

In het cursusjaar 2016-2017 verzorgt de ETS drie studiedagen in Veenendaal rondom het thema 'Onderwijs in de kerk'.

29 oktober 2016 25 februari 2017 10 juni 2017

De kerk als leergemeenschap
voor jong en oud

Rondom de Bijbel

Preken voor leken

Stichting Generatio
(met o.a. Rob Hondsmerk)

Metta Wierenga, MA

Bart van Nes, MA

Meer informatie Meer informatie Meer informatie

Achtergrondinformatie bij ETS-studiedagen

Locatie:

Veenendaal, ‘De Goede Reede’, Vondellaan 2, 3906 EA.
Soep, koffie en thee kan op de locatie worden verkregen. Een lunch dient u zelf mee te nemen.

Kosten:

ETS-cursisten
Voor ETS-cursisten en EC-studiepashouders zijn de drie studiedagen gratis te volgen. In verband met de organisatie van deze dagen, is het wel nodig zich hiervoor aan te melden.
Om in aanmerking te komen voor het diploma 'Assistent gemeentewerker' moet er na elke studiedag een praktijkopdracht worden uitgevoerd. De (administratieve) kosten hiervan bedragen € 25,-.

Geïnteresseerden
Ook niet-ETS-cursisten kunnen zich aanmelden voor de ETS-studiedagen. Voor hen bedragen de aanmeldingskosten per studiedag € 15,-.

Annuleringsvoorwaarden
Voor de ETS-studiedagen zijn de annuleringsvoorwaarden van het Evangelisch College van toepassing.

Aanmeldingsformulier