ETS-studiedagen 2018-2019 | De Missie van de kerk

In het cursusjaar 2018-2019 verzorgt de ETS drie studiedagen in Veenendaal rondom het thema 'De missie van de kerk'.

Aanmelden     Download flyer

3 november 2018 30 maart 2019 29 juni 2019

Jezus volgen:
discipelschap

Jezus aanbidden:
liturgie en spiritualiteit

Jezus verkondigen:
missionair zijn

dr. Sake Stoppels

drs. Teun van der Leer

Martijn Vellekoop, MA

► Meer informatie (nnb) ► Meer informatie (nnb) ► Meer informatie (nnb)

Achtergrondinformatie bij ETS-studiedagen

Locatie:

Veenendaal, ‘De Goede Reede’, Vondellaan 2, 3906 EA.
Soep, koffie en thee kan op de locatie worden verkregen. Een lunch dient u zelf mee te nemen.

Kosten:

ETS-cursisten
Voor ETS-cursisten en EC-studiepashouders zijn de drie studiedagen gratis te volgen. In verband met de organisatie van deze dagen, is het wel nodig zich hiervoor aan te melden.
Om in aanmerking te komen voor het diploma 'Assistent gemeentewerker' moet er na elke studiedag een praktijkopdracht worden uitgevoerd. De (administratieve) kosten hiervan bedragen € 25,-.

Geïnteresseerden
Ook niet-ETS-cursisten kunnen zich aanmelden voor de ETS-studiedagen. Voor hen bedragen de aanmeldingskosten per studiedag € 15,-.

Annuleringsvoorwaarden
Voor de ETS-studiedagen zijn de annuleringsvoorwaarden van het Evangelisch College van toepassing.

Aanmeldingsformulier