ETS-studiedagen 2017-2018 | Leiderschap in de kerk

In het cursusjaar 2017-2018 verzorgt de ETS drie studiedagen in Veenendaal rondom het thema 'Leiderschap in de kerk'.

Aanmelden     Download flyer

4 november 2017 24 februari 2018 9 juni 2018

Geestelijk leiderschap:
de leider als herder van de kudde

Pastorale ethiek:
zorgen voor een eigenwijze kudde

Boosheid en conflicten:
zorgen voor een morrende kudde

ds. Ron van der Spoel

prof. dr. Patrick Nullens

ir. Gerard van der Schee

► Meer informatie
► Meer informatie

Achtergrondinformatie bij ETS-studiedagen

Locatie:

Veenendaal, ‘De Goede Reede’, Vondellaan 2, 3906 EA.
Soep, koffie en thee kan op de locatie worden verkregen. Een lunch dient u zelf mee te nemen.

Kosten:

ETS-cursisten
Voor ETS-cursisten en EC-studiepashouders zijn de drie studiedagen gratis te volgen. In verband met de organisatie van deze dagen, is het wel nodig zich hiervoor aan te melden.
Om in aanmerking te komen voor het diploma 'Assistent gemeentewerker' moet er na elke studiedag een praktijkopdracht worden uitgevoerd. De (administratieve) kosten hiervan bedragen € 25,-.

Geïnteresseerden
Ook niet-ETS-cursisten kunnen zich aanmelden voor de ETS-studiedagen. Voor hen bedragen de aanmeldingskosten per studiedag € 15,-.

Annuleringsvoorwaarden
Voor de ETS-studiedagen zijn de annuleringsvoorwaarden van het Evangelisch College van toepassing.

Aanmeldingsformulier